11 trükk a tökéletes pózoláshoz a gömbölyded lányok számára

0

A teltebb lányoknak sokszor lehetetlennek tűnik, hogy ugyanolyan jól mutassanak a fotókon, mint a magazinok címlaplányai. Pedig ez egyáltalán nem lehetetlen. Testalkattól függetlenül bárki nézhet ki fantasztikusan egy fotón, ha ismeri a megfelelő trükköket.

Ezzel a 11 pózzal a kerek formák is csodásan fognak mutatni a képeken.

1. Mutasd vékonyabbnak a karod.

Hogy a karod vékonyabbnak tűnjön a fotón, ne szorítsd a testedhez. Fordulj a kamerának oldalt, és az egyik kezedet tedd a csípődre, hogy rés legyen a karod és a tested között. Ettől rögtön csinosak lesznek a karjaid.

2. Állj csípőszéles terpeszben.

Ha rés van a combjaid között, vékonyabbnak tűnnek a lábaid, és arányosabbnak a tested. Hogy ezt elérd, állj kissé lábujjhegyre, és told hátra a fenekedet.

3. Oldd meg a tokaproblémát.

Ha teltebb, ha sovány, tokája bárkinek lehet a fotókon. Általában az az oka, hogy az illető rosszul tartja a fejét. Ha nem szeretnél tokát látni a képeken, kissé told előre a fejedet, a nyelvedet pedig nyomd a szájpadlásodhoz.

4. Láttasd szélesebbnek a csípőd, keskenyebbnek a derekad.

Könnyen elérheted, hogy a fotókon homokóra alakod legyen. A csípődet fordítsd kissé oldalt a kamerának, a kezedet pedig tedd a derekadra. Ettől a derekad karcsúbb, a csípőd pedig kerekdedebb lesz.

5. Tüntesd el a hátadon lévő hurkákat.

Mikor úgy pózolsz, hogy a vállad fölött hátranézel, megjelennek a redők a hátadon, és tönkreteszik a fotót. Ne aggódj, könnyen elrejtheted őket! Csak told előre a kamerához közelebb lévő válladat.

6. Rejtsd el az úszógumidat.

Ha a kamerával szemben ülsz, a hasad nem úgy fog mutatni, ahogyan azt szeretnéd. Ez a póz igen előnytelen, hiszen az összes hurkádat kiadja. Hogy elegánsabb és vékonyabb lehess a fotón, ülj kissé oldalasan a széken, a lábaidat pedig nyújtsd ki. Ha jól csinálod, ez a trükk működni fog.

7. Ülj egyenes háttal.

Ha kihúzod magad, mikor ülsz, az nagyot tud dobni azon, hogy hogyan festesz a fotón. Mégis sokan elfeledkeznek erről. A tökéletes testtartás eltünteti a hurkákat, valamint karcsúbbnak mutatja a karokat és a lábakat is.

8. Egy kicsit dőlj előre.

Ha portréfotó készül rólad, ne dőlj hátra. Attól csak szélesebbnek tűnsz, tokád lesz, és rövidebbnek látszik majd a nyakad. Hajtsd hátra a fejedet, a testedet pedig mozdítsd a kamera felé.

9. Helyezd a testsúlyodat az egyik oldaladra.


Oldalt sose állj a kamerának, mert ez az a póz, ami minden olyasmit megmutat, amit inkább elrejteni szeretnél. Nem az a cél, hogy elrejtsd a tested, hanem az, hogy az előnyös részeit hangsúlyozd ki. Állj féloldalasan, húzd ki a vállaidat, a testsúlyodat helyezd a hátul lévő lábadra, illetve állj lábujjhegyre.

10. Fotózkodj hátulról.

A gömbölyded idomokkal rendelkező nők jól tudják, hogy a testük legelőnyösebb része a mellük és a fenekük. Ezért számukra az egyik legjobb szög a fotózáshoz az, ha hátulról készül róluk felvétel, mert így lehet leginkább kihangsúlyozni az előnyös adottságaikat. Félig fordulj a kamera felé, a kezeidet tedd a derekadra, és kicsit döntsd hátra a fejedet.

11. Tedd keresztbe a lábaidat.

Ez talán az egyik legegyszerűbb és leghatásosabb trükk. Keresztezd a lábaidat, mintha egy lépést készülnél megtenni, az egyik kezedet pedig tedd a derekadra. Meg is van a tökéletes póz a következő fotóhoz!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét