10 trükk, amellyel a nők azonnal megoldhatják a legkínosabb helyzeteket

0
2125

Kövess a Facebookon!


A fehérnemű látható vonalai, a kócos haj vagy a csúszós cipő képes a legszebb pillanatokat a legkínosabbá változtatni. A jó hír az, hogy van mód arra, hogy elegánsan kilépjünk ezekből helyzetekből, ha ellesünk néhány trükköt.

Tudjuk, milyen érzés kínos helyzetbe kerülni. Összegyűjtöttünk néhány trükköt, amelyekkel elkerülheted őket.

1. Fehérnemű vonalai, melyek nem fognak zavarni

Kiábrándító, amikor felveszed a kedvenc ruhád és észreveszed, hogy a fehérneműd vonalai átlátszanak. Ha te látod őket, akkor jó eséllyel mások is.

Fektess be egy jó alakformálóba. A legjobb barátod lesz, különösen amikor finom szövetet viselsz. Az már csak rajtad múlik, hogy szeretnél-e az alakformáló fehérnemű alatt bugyit viselni.

Ha azonnali megoldásra van szükséged, csak vágj el egy harisnyát és használd alakformálóként.

2. Változtasd a koszos hajadat szuper frizurává

Koszos, kócos hajat sok minden okozhat, akár egy szeles nap vagy egyszerűen nem volt kedved megmosni. De mi van akkor, ha nagyszerűen kell kinézned, de nincs időd lezuhanyozni?

Varázsolj magadnak elbűvölő megjelenést! Fésüld hátra a hajad egy kis hajhabbal, és máris úgy fogsz kinézni, mint egy sztár.

3. A csúszós cipő nem fogja elrontani a pillanatot

Ha buliba mész vagy randid lesz, minden bizonnyal egy gyönyörű cipőt fogsz viselni. De néha a szép cipők hihetetlenül kényelmetlenek, főleg ha újak. A talpuk csúszós lehet, így elég nagy az esély, hogy elesel.

Hogy ezt elkerüld, használj ragasztót. Ragasztózd meg a cipő talpát néhány helyen, és a probléma meg van oldva.

4. A kellemetlen szagú hónalj a múlté

Használj citromot! Ez egy régi módszer, amely elpusztítja a baktériumokat. Vegyél egy friss citromot, vágd el és dörzsöld be vele a hónaljadat. Miután megszáradt a bőrödön, zuhanyozz le. Ha ezt naponta egyszer megcsinálod, segít megszabadulni a testszagtól.

5. Nincs többé büdös cipő

Kellemetlen, ha leveszed a cipőd és annak olyan szaga van, mintha egy hétig megállás nélkül futottál volna benne. Egyszerűen csak tegyél bele szódabikarbónát mielőtt mennél valahova, az elnyeli az összes szagot és izzadságot.

6. Használj dezodort a T-vonaladon

Amikor meleg és nyirkos az idő, gyakran úgy érezheted, hogy a sminked “elcsúszik” az arcodon. Néhány blogger azt ajánlja, hogy használd a dezodort alapozóként. Igen, a dezodort.

De győződj meg róla, hogy a termék természetes összetevőkből készült és nem káros az arcbőrnek.

7. Elfelejtheted a “ragadós” szoknyákat, ha hajlakkot vagy dezodort használsz

Előfordult már veled, hogy gyönyörűnek érezted magad, de egy rövid gyaloglás után a szoknyád elkezdett a lábadhoz tapadni? Sajnos az elektromosság rontja el a pillanatot.

Ha nincs kéznél speciális antisztatikus termék, vigyél fel hajlakkot vagy dezodort a ruhádra mielőtt kimennél.

8. Azok számára, akik géllakkot használnak

A géllakk használata egy egészen hosszú folyamat. De mi van akkor, ha végeztél és észreveszed, hogy elfogyott a tisztító? A kezeid ragadnak…

Használhatsz helyette normál körömlakklemosót vagy valami mást, ami tartalmaz alkoholt. De vigyázz, ne tartalmazzon acetont!

9. Mondj búcsút a pattanásoknak

Kellemetlen, ha pattanást találsz az arcodon. De tudtad, hogy ezt okozhatja az, hogy törölközővel törölted meg az arcod? Ha így teszel, győződj meg róla, hogy tiszta, mert a koszos törölközők tele lehetnek baktériummal.

Hagyd egyszerűen megszáradni az arcod, vagy használj külön törölközőt az arcodra.

10. Ha elfogyott a hajlakkod

Éppen egy klassz frizura elkészítésének a közepén voltál, amikor a hajlakkért nyúltál és észrevetted, hogy üres? Egy kevés van benne!

Tartsd a hajlakk tetejét a csap alá, és engedj rá langyos vizet. Ügyelj arra, hogy a fúvóka szabadon legyen! Soha ne dugj bele például fogpiszkálót!

Tapasztaltál már hasonló kínos helyzeteket? Ismersz más trükköt is?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét