10 tipp Julia Robertstől a fiatalos külső megőrzéséhez

0

A karrierje során, ami 1987-ben kezdődött, Julia Robertset 5 alkalommal nevezték a világ leggyönyörűbb nőjének a People magazin évente megjelenő listájában. Ezt eddig egyetlen másik híresség sem érte el. Most, 55 évesen még mindig a leggyönyörűbb nők egyike.

Változatlan szépségét néhány trükknek tulajdonítja, amiket érdemes fontolóra venni.

1. Nem felejti el a naptejet.

Julia imád napozni és strandra járni a gyerekeivel, ahogy ezt láthattad az Instagram-oldalán is. 2017-ben ezt mondta egy magazinnak: “Felelős szülőként három gyerekkel, akik imádnak kint lenni, teljes mértékben egy jó fényvédőre támaszkodom.”

Elmondta, hogy 30-as faktorszámút választ az aktívabb napokra, mivel “ez működik attól függetlenül, hogy mennyit izzadunk, vagy mennyi időt töltünk a vízben. Varázslatos!”

2. Nem felejti el hidratálni a kezét.

Sokan hajlamosak csak az arcukra koncentrálni, ha a bőrápolásról van szó, de a kezek is felfedhetik az öregedés jeleit. Julia hisz abban, hogy a jó hidratáló megtalálása kulcsfontosságú.

Azt mondta: “Bekenem a kezeimet azután, hogy elmosogattam, és végül a könyökömre és a lábaimra is viszek fel belőle. Mielőtt észbe kapnék, már teljesen összepréseltem ezt a kis zöld tubust.”

3. Mindig megmossa az arcát, mielőtt lefeküdne.

A sok interjúja közül az egyikben bevallotta, hogy a napi szépségápolási rutinjának egy fontos része az, hogy felvisz egy nagyon hatékony szemsmink-eltávolító krémet.

“Sok esetben, ha lemosod este a szemsminkedet, reggel, mikor felébredsz, úgy nézel ki, mintha máris tettél volna fel sminket. De ez a készítmény eltávolítja a smink minden egyes apró darabját. Több mint 6 éve ez az egyetlen termék, amit mindennap használtam. Csodálatos!”

4. Hidratáló és fényt adó alapozót használ.

Julia Roberts 3 gyerek elfoglalt anyukája, de a megjelenése mindig sugárzó és friss. Genevieve Herr, a sztár egyik sminkese elmondta, hogy a színésznő természetes megjelenésének egyik titka az, hogy hidratáló, sugárzó hatást biztosító alapozót használnak a Lancôme-tól, ami nemcsak fokozza a ragyogást, de az apró vonalakat is csökkenti.

A termék engedi a bőrt lélegezni, és vannak benne tápláló összetevők is, például hialuronsav, ami egyfajta feltöltőként működik, és mandulasav, ami simítja a bőrt.

5. Egyszerű rutinja van.

Amikor a színésznőt arról kérdezték, hogy a szépségápolási rutinja alacsony vagy magas színvonalú, azt válaszolta: “Alacsony. Határozottan mehetnék egy kicsit feljebb.”

Aztán hozzátette: “Napi szinten csak fogat mosok, megmosom az arcomat, és teszek fel fényvédőt. Elfoglalt anyuka vagyok, és néha csak a gyerekeket kenem be fényvédővel, aztán rohanok ki, és leég az orrom. Ezért próbálok jobban vigyázni magamra.”

6. Tudatosan táplálkozik.

Julia Roberts is bizonyítja, hogy nincs olyan szépségápolási rutin, amit ne egészítene ki egy megfelelő étrend. Egy interjúban azt mondta, “Határozottan próbálunk tudatosan táplálkozni. Mindig azt mondom a gyerekeimnek, ‘A jó dolgokat kell megenned, hogy hozzájuss a jó dolgokhoz.’”

Azonban egy diéta betartása nagyon nehéz tud lenni, tehát a legjobb tanácsa az, hogy “Maradj nyugodt, igyál vizet, aludj és légy vidám.”

7. Szódabikarbónával mos fogat.

A mosolya a védjegye, és a rajongók mindig tűnődtek azon, hogy mi a titka, mitől ilyen tökéletesek a fogai. Bevallotta, hogy a nagyapja példáját követi.

“Szódabikarbónával mosom [a fogamat]. [A nagyapám] egy nagy adagot tett belőle a fogkeféjére. Egész életében csak egyetlen lyukas foga volt.”

8. Egy órát edz.

Változtatnia kellett a rutinján, így nem kell edzőterembe mennie vagy elhagynia a házat, mivel főállású anya. Otthon edz, közben pedig a gyerekekre is figyel.

Felosztja az idejét, a 20-40 perc step aerobicot 40 perc testedzés követi, ami a törzs erősítésére és a gyulladások csökkentésére fókuszáló gyakorlatok sorozataiból áll, majd fekvőtámaszok jönnek, plankek (60 másodpercesek), guggolások és hasprések. Amikor teheti, ezeket úszással vagy futással váltja fel.

9. Nem aggasztja a kora.

Julia egyszer elmondta, hogy a fiatalság megőrzésére az egyik legnagyobb titka az, hogy “próbálj megbékélni az öregedéssel”.

Még vitába is keveredett azáltal, hogy elítélte a hollywoodi nőkre nehezedő nyomást, mivel azt állította, hogy talán kockáztatta a karrierjét azzal, hogy úgy döntött, nem esik át arcfelvarráson.

10. A legnagyobb titka a boldogság.

Egy interjúban azt mondta, hogy a titka arra, hogy gyönyörű és ragyogó maradjon, a boldogság. “Szerintem az optimizmus és a humorérzék mindenképpen segítenek, de a boldogság olyasvalami, amit te ápolsz. Amint rátalálsz, az a kulcs a szépséghez.”

A munkából való hazatérés és a férjével és a gyerekeivel töltött idő teszi boldoggá. Ez látszik a megjelenésén is.

BÓNUSZ: Julia Roberts titka a boldog házassághoz.

Egy 2022-es interjúban a színésznő elárulta, mi a 20 éve tartó házasságuk titka. “Mindig ugyanazt mondom, és ehhez tartom magam” – mondta. És hozzátette: “A csókolózás. Rengeteg csókolózás.”

Mi a te szépségtitkod?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét