10 sztárpár, akik 2022-ben kötötték össze az életüket

0

2022 tele volt fénypontokkal a szórakoztatás világában. Beyoncé mindenkit meglepett az új albumával, és végre – 13 évvel az első után – bemutatták az Avatar-saga második részét. De néhány híresség számára a magánéletben is adott okot az ünneplésre ez az év.

Olyan sztárok következnek, akik 2022-ben mondták ki a boldogító igent.

Britney Spears és Sam Asghari

Először 2016-ban találkoztak Britney egyik videoklipjének forgatásán, ezt követően pedig körülbelül 5 hónapra volt szükség, hogy újra kapcsolatba lépjenek egymással. De amint ez megtörtént, a kapcsolatuk addig nőtt, míg Asghari 2021-ben megkérte Britney kezét. Ők ketten 2022 júniusában mondták ki az igent egy sztároktól hemzsegő ceremónia során.

Taylor Lautner és Taylor Dome

Az Alkonyat-filmek sztárja, Taylor Lautner 2022 novemberében kötött házasságot, körülbelül 1 évvel az eljegyzés után. A szerencsés nő Taylor Dome, egy ápoló, akivel Lautner 2017-ben találkozott. A véletlen egybeesés után, hogy ugyanaz a keresztnevük, most már a családnevük is azonos, mindkettőjüket Taylor Lautnernek hívják.

Kirsten Dunst és Jesse Plemons

A két színész a Fargo című sorozat forgatásán ismerte meg egymást 2015-ben, mikor egy házaspárt alakítottak. 6 évvel azután, hogy randizni kezdtek, házasságot kötöttek a való életben is.

Kourtney Kardashian és Travis Barker

A legidősebb Kardashian testvérnek, Kourtney Kardashiannek és a Blink-182 dobosának, Travis Barkernek nem 1, nem 2, hanem 3 esküvője volt 2022-ben. Az első alkalom, amikor esküt tettek, Las Vegasban volt egy meghitt ceremónia keretében áprilisban. Aztán májusban tartottak egy második esküvőt Santa Barbarában, Kaliforniában. Végül maguk köré gyűjtötték a szeretteiket egy harmadik ceremóniához, amire Portofinóban, Olaszországban került sor.

Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead

Kirsten Dunst és Jesse Plemons esetéhez hasonlóan ők is a Fargo forgatásán találkoztak. Akkor, 2016-ban még mindketten valaki mással éltek házasságban. De pontot tettek az előző kapcsolataik végére, és összejöttek. 2021 júniusában megszületett az első közös gyermekük, 2022 áprilisában pedig házasságot kötöttek.

Rita Ora és Taika Waititi

Az énekesnő és az elismert rendező 2021-ben vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, együtt jelentek meg augusztusban a The Suicide Squad premierjén. Egy évvel később össze is házasodtak.

Anya-Taylor Joy és Malcolm McRae

A vezércselben játszott szerepéről ismert Anya-Taylor Joy ma már házas asszony. Ő és Malcolm McRae, aki zenész, egy meghitt esküvő keretében lettek férj és feleség 2022-ben.

Alexandra Daddario és Andrew Form

Többek között A Fehér Lótusz című népszerű televíziós sorozatban is szereplő Alexandra Daddario New Orleansban ment feleségül Andrew Form producerhez 2022 júniusában. Úgy ismerkedtek meg, hogy összefutottak az utcán New Yorkban, Form pedig magára vállalta a kezdeményező szerepét, és elhívta Alexandrát vacsorázni. Az eljegyzésre 2021 augusztusában került sor.

Bonnie Wright és Andrew Lococo

A színésznő, aki Ginny Weasley-t alakította a Harry Potter-filmekben, az Instagramon jelentette be 2022 márciusában, hogy férjhez ment. A hír egy pár másodperces videóval került közzétételre, amiben látható a karikagyűrűje és a férjéé is, a felirat pedig úgy szólt, hogy “Tegnap volt életem legjobb napja.”

Ben Affleck és Jennifer Lopez

A 2002-ben kezdődő, fordulatokkal teli románc után, amely során Affleck és Lopez jegyesek lette, de 2 évvel később felbontották azt, a híres duó között ismét fellángolt a szerelem 2021-ben. Egy interjúban az énekesnő bevallotta, hogy a szakításuk a legnagyobb szívfájdalom volt az életében. Azt is tudatta a világgal, hogy most, 20 évvel később, a szerelmük történetében megvan a “happy end”, mivel 2022 augusztusában házasságot kötöttek. “Az igaz szerelem igenis létezik, és bizonyos dolgok örökké tartanak” – mondta.

Kiknek szurkolsz, hogy legközelebb ők házasodjanak össze?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét