10 sztáranyuka, aki az Instagramon mutatta meg, milyen az anyaság valójában

0
59

Kövess a Facebookon!


Jól tudjuk, hogy a celebek hihetetlen luxusban élnek. A következő színésznők és énekesnők azonban megmutatták, hogy pont ugyanolyanok, mint bármelyik másik anya a világon, hiszen az ő mindennapjaiknak is részei az alvás nélkül töltött éjszakák, a gyereksírás, a hányás és a hasszorító.

És ezt az Instagramon őszintén meg is mutatják.

1. Kristen Bell

Kristen sosem félt beszélni tabunak számító témákról, például férje, Dex Shephard függőségi problémáiról vagy az otthoni rendetlenséggel vívott harcairól. Annak ellenére, hogy a közösségi oldalakon igen őszintén mutatja meg az életét, lányai – Lincoln és Delta – arcáról sosem tesz fel fotókat. Úgy gondolja, nekik kell eldönteniük, hogy szeretnék-e, hogy a jövőben vadidegenek felismerjék őket az utcán vagy sem.

2. Chrissy Teigen

Ha van híres anyuka, aki nem szépíti a dolgokat, az ő. Chrissy igazi példaképpé vált, akit rengetegen követnek és dicsérnek, amiért őszintén megmutatja, milyen is anyának lenni. Sok képet tett fel a szoptatásról, a munka és az anyaság közti állandó egyensúlyozásról, de volt róla egy olyan fotó is, melyen a zuhanyfejjel próbálja enyhíteni a szülés utáni fájdalmat, miközben forró párnát tett a nyakához és arcpakolás volt rajta – a kép közzététele után elnevezték az “Instagram Királynőjének”.

3. Jennifer Garner

A színésznő nem rejti el a kapkodva felkötött haját és a foltos ruháját, hiszen ezek is részei a volt férjével, Ben Affleckkel közös 3 gyereke felnevelésének. Jennifer pizsamában főz és órákat tölt azzal, hogy segít a gyerekek házi feladatában. Egyszer több órán át ült egy szupermarket előtt, és árulta a lányai cserkész süteményeit. Mindenekelőtt azt tartja fontosnak, hogy a gyerekeket kedves és jólelkű embereknek nevelje.

4. Pink

Nappal kétgyermekes anyuka, éjszaka rocksztár. Pink volt az egyik legelső híresség, aki nyíltan bevallotta, az anyaság és a munka között egyensúlyozni nagyon nehéz és stresszes dolog. Tavalyi világ körüli turnéján vele volt férje, a motorversenyző Carey Hart és két gyermeke is.

5. Serena Williams

Serena nem csak a teniszpályán bajnok. A 23-szoros Grand Slam győztes nem habozott 10,8 millió követőjétől tanácsokat kérni az anyasággal kapcsolatban. Nem félt bevallani, hogy milyen nehéz időket él át, miközben próbálja beosztani az idejét. Miután lánya, Olympia 2017 végén megszületett, Serenának egészségügyi problémák miatt vissza kellett vennie a sportolásból. A közösségi oldalon elindított témájával, melyben azt írta: “Nemcsak átmentem néhány nehézségen, de teljes káoszban éltem. Úgy éreztem, nem vagyok jó anya.”, rengeteg nő tudott azonosulni.

6. Drew Barrymore

Instagram-oldalán tanácsokat szokott adni azzal kapcsolatban, hogyan lehet egyszerre kézben tartani az anyaságot és a munkát. Főleg arra törekszik, hogy megmutassa lányainak, Olive-nak és Frankie-nek, hogy a munka nem a frusztráció és az idegesség, hanem az erő és az energia forrása.

7. Hilary Duff

A kétgyermekes anyuka nyíltan beszélt arról, hogy neveli exférjével közös fiát, és hogyan segít jelenlegi párja, a zenész Matthew Koma abban, hogy megtalálja az egyensúlyt az anyaság és a munka között. Mikor lányával, Banks-szel volt várandós, Hilary a közösségi oldalon dokumentálta a változásokat, melyeket a 9 hónap alatt tapasztalt, és elismerte, hogy ez nem könnyű dolog. “Elegem van abból, hogy éjszakánként 9-szer kelek fel pisilni, és úgy nézegetem ezt a furcsa testet a tükörben, mintha nem is az enyém lenne.”

8. Kelly Clarkson

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő többször is elmondta, mennyire nehéz profi énekesnőként világ körüli turnéra menni, miközben van 3 saját és 2 nevelt gyermeke. Kelly bevallotta, tudja, hogy jó néhány fontos pillanatról le fog maradni, de ettől még nem érzi magát rossz anyának.

9. Cardi B

Mióta anya lett, nagyon őszintén beszél az anyaság szépségéről és árnyoldalairól, milliókkal osztja meg a tapasztalatait. Követőinek beszámolt arról is, milyen küzdelmet vívott a szülés utáni depresszióval és az extrém kimerültséggel. Cardi B nem fél megmutatni a legsebezhetőbb oldalát, ezért azt is bevallotta, hogy lánya, Kulture születése jóval nehezebb volt, mint amire számított: “Tönkretette a vaginámat. Ilyeneket miért nem mond el senki?” – viccelődött.

10. Kim Kardashian

Kim placenta accreta nevű betegségben szenved, ami rá és a babára nézve is komoly veszélyt jelentene, ha teherbe esne. 2018-ban, béranyától született meg lányuk, Chicago, 2019-ben pedig szintén béranya hordta ki negyedik gyermeküket, aki a Psalm nevet kapta. Kim nem szokott titkolózni követői előtt arról, hogy hogy telnek a hétköznapjai. A 4 gyermekes anya a tévéműsorában is bemutatta, milyen nehéz az élet ennyi gyerekekkel.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét