10 ruhás trükk, amit minden nőnek ki kell próbálnia

0
8312

A kedvenc farmerodnak túl bő a dereka, a kedvenc pulcsid csupa szösz, a kabátodon pedig nem működik a cipzár… Ismerősen hangzik, igaz? Hogy gond nélkül orvosold ezeket a problémákat, alkalmazd a következő trükköket.

10. Ha nyitott oldalú ruhát viselsz, öntapadós melltartót vegyél alá, de ne kapcsozd össze és függőlegesen ragaszd fel, hogy ne lehessen látni.

9. Amikor farmert vásárolsz, figyelj a zsebek elhelyezkedésére. Minél közelebb vannak a nadrág középvarrásához, annál kerekebbnek fogja mutatni a farmer a fenekedet.

8. Ha túl szoros a bugyid, a kis hurkákat felnyomja és azok csúnyán áttüremkednek a ruhán. Hogy ezt elkerüld, vegyél egy számmal nagyobb fehérneműt.

7. Valószínűleg neked is van egy olyan farmerod, aminek túl bő a dereka. A megoldás egyszerű: varrj egy darab gumit a hátuljába.

6. Vond be textillel a cipődet, ha már meguntad és szeretnéd, hogy teljesen máshogy nézzen ki.

5. Ha a cipzár elakad, dörzsöld be szappannal a fogakat.

4. Az ujjatlan trikókat helytakarékosan tárolhatod egy kampón. Csak fűzd fel őket, és könnyen megtalálod majd, amelyiket éppen keresed.

3. Ha festékfoltot szeretnél kiszedni egy ruhából, áztasd alkoholba, dörzsöld át egy fogkefével, majd mosd ki a szokott módon.

2. A habkő hihetetlenül jól jön, amikor szöszt és bolyhokat akarsz eltávolítani egy ruháról.

1. Ha a rövidnadrágod minden lépésnél felcsúszik, varrj a a belsejébe egy darab filcet.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét