10 kedves történet, amit az emberek megosztottak a szeretteikről

0

Mindenkinek szüksége van a szívéhez közel álló és kedves emberekre, akiket szerethet és akik szeretik őt, és valószínűleg ez az élet valódi értelme. Továbbá ők azok, akik bármikor készek támogatást nyújtani.

Összegyűjtöttünk 10 történetet, amit az emberek a szeretteikről hallottak, meséltek. A szívedig fog hatolni, hidd el!

  • Nemrég tanúja voltam egy vicces jelenetnek. Egy 5 éves fiú az anyukájával beszélgetett, aztán hirtelen úgy döntött, hogy sprintel a házuk kapujáig. Elcsúszott a kavicson, és a fejét beütötte a kovácsoltvas kerítésbe. Aztán felkelt, megigazította a sapkáját, és sírva azt mondta: “Anya, a kerítés jól van. Nem döntöttem ki.” Igazi férfi fog válni belőle, az biztos.

  • Még tanulok, de nemrég kaptam munkát. Tehát most úgy érzem magam, mint egy zombi, mindig álmos vagyok. Tegnap a menedzser rám nézett, és adott egy szabad napot. Otthon rögtön mentem aludni. Amikor felébredtem, ránéztem az órámra. Csak 30 percet aludtam, de teljesen felfrissültem. El voltam ámulva egészen addig, amíg rá nem néztem a telefonomra: 10 nem fogadott hívás apától, 21 anyától, rengeteg üzenet a barátoktól. És mindez azért, mert nem 30 percet aludtam, hanem 24 órát és 30 percet. Aggódtak.
  • Amikor gyerek voltam, a szüleim mindig azt mondták nekem, hogy az álmaim valóra válhatnak. Hittem nekik, és még most is hiszek. De akkoriban nem voltak álmaim. Mindig azt gondoltam, hogy egynek kell lennie, egy nagynak. Ez akkor volt, amikor 5 éves voltam. A testvérem balesetet szenvedett, és súlyos volt az állapota. Akkor eldöntöttem, hogy itt az ideje az én vágyálmomnak. Hangosan, sírva azt mondtam: “Azt akarom, hogy a bátyám életben maradjon.” 5 nap múlva felépült. Olyan boldog voltam, hogy örömömben sírtam.
  • Anya azt írta: “Hiányzol.” 418 kilométer. 6 óra múlva ott voltam, és a világ legfinomabb krumplipüréjét ettem. De a legdrágább dolog az a boldog mosoly volt a számomra legkedvesebb ember arcán.

  • Anya nemrég hízott egy kicsit. Most konditerembe jár, csak salátát eszik, és nyilvánvalóan szenved. Ma este apa hozott haza abból a muffinból, amit anya a legjobban szeret. Azt mondta neki, hogy szereti úgy, ahogy van, mindig szeretni fogja, és csak azt akarja, hogy boldog legyen. Tehát most anya és én boldogan esszük együtt a muffinokat. Hol találok olyan férfit, mint az apám?
  • Imádom a 6 éves fiamat. Pontosan úgy néz ki, mint én. A nevetése mindenkit jó kedvre derít, és a kíváncsisága az őrületbe kerget minden felnőttet. Mindig is trónörökösről álmodoztam, és nagyon boldog vagyok, hogy van egy fiunk. Ő is nagyon szeret engem. Amint megtanult írni, hagyott nekem egy üzenetet: “Szeretlek, apa.” Az autómra karcolta. Egy kaviccsal.
  • 15 évvel ezelőtt a nagyapám volt olyan bolond, hogy megígérte a nagyanyámnak, hogy amíg csak szereti, nem vágja le a szakállát. És a nagyapám egy rendkívül makacs ember, nem vágta le a szakállát 15 évig. Már a derekáig ér. Be lehet fonni. A nagyanyám úgy hívja őt: “Az én imádott, makacs kis szakállasom.” Annyira aranyosak!

  • A nagyanyám most nem kertészkedik, hanem modellkedik… Prágában. Egyszer úgy döntöttem, hogy meglepem, vettünk neki egy csomó divatos ruhát. Megcsináltam a haját, kisminkeltem, és készítettem pár képet, amit fel is töltöttem a Facebookra. Az egyik barátom, aki tervező, látta a képeket, és elhívta őt egy fotózásra. Ezután még több meghívást kapott más divat cégektől is, és külföldre költözött, hogy modellként dolgozzon.
  • A feleségem KOPASZON jött haza. Szinte sokkot kaptam, mert hosszú, sűrű, barna haja volt. Rá akartam kiabálni. De amikor elmondta, hogy a haját rákbetegeknek készített parókához adta oda, egyszerűen el voltam ámulva. NAGYON BÜSZKE VAGYOK A FELESÉGEMRE.
  • A feleségemmel van egy egyezségünk. Évente egyszer levesszük a karikagyűrűinket, kikapcsoljuk a telefonunkat, és két napig azt csináljuk, amit csak szeretnénk. 48 óra színtiszta szabadság. Soha nem beszéljük meg, hogy mi történt ezalatt a 2 nap alatt, egyszerűen csak kivágjuk az életünkből. 10 év alatt soha nem csaltam meg őt. Csak bérelek egy sátrat egy barátomtól, fogom a horgászbotom és egy könyvet, és megyek élvezni a csendet. És a feleségem? A banki kimutatások alapján szépségszalonokat látogat meg, és vásárol a barátnőivel. Igen, a tiltott gyümölcs, ami a legédesebb.

Van hasonló történeted? Örülnénk, ha megosztanád!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét