10 jel, hogy a barátod többet lát benned… sokkal többet

0

Sokszor a barátaink állnak hozzánk a legközelebb az egész világon. Könnyen előfordulhat, hogy egyikükbe beleszeretsz, de attól tartasz, ez nem kölcsönös. De lehet, hogy pont ugyanolyan érzéseket táplál irántad, mint te iránta.

Összegyűjtöttünk pár olyan dolgot, amire figyelned kell, ha szeretnéd megtudni, hogy a barátod hogyan érez.

10. Segítés

Egy barát mindig segít, ez így természetes. De ha a családját, a párját, a munkáját vagy a többi barátját hagyja ott azért, hogy a segítségedre siessen, valószínűleg többet érez barátságnál.

9. Ajándékok

A barátok ok nélkül adnak kisebb ajándékokat egymásnak. Viszont aki szerelmes beléd, az le akar nyűgözni, ezért drága holmikkal lep meg, olyasmikkel, amikről mindig is álmodtál.

8. Vásárlás

Ha egy srác hajlandó arra, hogy egész nap veled vásárolgasson, valószínűleg el akar kápráztatni az odaadásával. Egy barát mindig megmondja, ha már belefáradt.

7. Más férfiak

A barátok mindig készek támogatást nyújtani, mikor arra a leginkább szükségünk van. De próbálnak objektívek maradni. Egy szerelmes férfi viszont egyértelműen a te pártodat fogja.

6. Figyelem

A barátainknak vannak más barátaik is, akikkel szeretnének együtt lenni. Aki szerelmes, az viszont mindig téged választ.

5. Bocsánatkérés

A jó emberek bocsánatot kérnek, ha megbántanak valamivel. Egy szerelmes ember viszont térden állva fog a bocsánatodért könyörögni, mert attól fél, elveszti a bizalmadat.

4. A viselkedése spiccesen

Az alkoholtól minden könnyebbnek tűnik. Ezért lehet, hogy felfedi a titkait.

3. Találkozás más nőkkel

Aki szerelmes beléd, az vissza fogja utasítani, ha bárki mással össze akarod ismertetni.

2. A párodhoz való viszonya

Ha a barátod folyton a párod rossz tulajdonságaira hívja fel a figyelmet, valószínűleg a helyére akar lépni.

1. Memória

Bárkivel előfordulhat, hogy elfelejti, amit korábban meséltél neki. De aki szerelmes beléd, az emlékszik minden szavadra.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét