10 híresség, aki többször is viselte ugyanazt a ruhát, és csodálatosan nézett ki

0

A hírességek folyamatosan nyilvánosság előtt vannak, és hatalmas rajtuk a nyomás a megjelenésükkel kapcsolatban. Létezik egy olyan kimondatlan szabály, hogy a közismert emberek nem viselhetik kétszer ugyanazt a ruhát, mert az modortalanságnak számít. Vannak viszont olyan sztárok, akik nem törődnek ezzel a szabállyal, és semmi kivetnivalót nem találnak abban, hogy többször jelennek meg ugyanabban a ruhában. Ha tetszik a ruha, és jól érzed magad benne, miért ne vennéd fel többször is?

A következő 10 híresség ugyanabban a ruhában jelent meg többször is, és csodásan festett benne minden alkalommal.

1. Padma Lakshmi

Ragyogóan nézett ki a J. Mendel által tervezett vörös ruhájában a 2018-as Emmy-díjátadón. Sokaknak viszont ismerős volt ez a látvány. Mégpedig azért, mert Padma már viselte ezt a ruhát 2017-ben a Vogue India Women of the Year díjának átadóján. A színésznő ezt azzal magyarázta, hogy ennek a ruhának az elkészítése annyi munka- és időráfordítást igényelt, hogy megérdemli, hogy ne csak egyszer viseljék. Padma ezzel mutatta ki, hogy számára mennyire értékes ez a ruha.

2. Naomi Campbell

Ezüst Versace ruháját a Fragrance Foundation Awards díjátadón csillogtatta meg. De legelőször 1998-ban viselte. Bár a két alkalom között sok év telt el, másodjára is ugyanolyan lenyűgözően nézett ki benne.

3. Helen Mirren

Imádja a zöld virágos, fekete Dolce & Gabbana ruháját, olyannyira, hogy 2013 és 2015 között többször is láthattuk benne. Ezt viselte az Én, Pán Péter című film és a Szentivánéji Álom bemutatóján, valamint a The Prince’s Trust & Samsung Celebrate Success Awards és az Empire Awards díjátadókon is. A nagyon jól megválasztott kardigánoknak, kiegészítőknek és cipőknek köszönhetően Helen minden alkalommal megismételhetetlenül festett a ruhában, kiemelkedett a tömegből, és az összeállításával megőrizte hagyományosan elegáns stílusát.

4. Helena Bonham Carter

Egyedi stílusának megfelelően választ magának ruhát, és nem csinál belőle gondot, ha ugyanabban a darabban többször is mutatkozik. 2010 márciusában a színésznő az Alíz Csodaországban premierjére érkezett meg ebben a skarlátvörös ruhában. Később még kétszer láthattuk benne, a londoni BAFTA-díjátadón és ugyanennek a díjátadónak a teapartiján Los Angelesben.

5. Susan Sarandon

A kis fekete ruhát viselte a Robin Hood végnapjai című film bemutatóján Torontóban, majd 2 évvel később ismét ezt a darabot választotta, amikor New Yorkban a Hamilton című musical bemutatójára látogatott el.

6. Tiffany Haddish

A színésznő és stand-up humorista az Alexander McQueen által tervezett fehér ruhát 4000 dollárért vásárolta meg 2017-ben. Azóta háromszor is viselte. Júliusban a Girls Trip premierjén, novemberben a Saturday Night Live-ban, később pedig az Oscar-díj-átadón. Tiffany szerint sok sztár támogatta abban, hogy többször is ugyanazt a ruhát vegye fel, és sokakat inspirálta is a példája.

7. Sophia Loren

Az olasz színésznő ezt az elegáns fekete ruhát vette fel a 67. Golden Globe-díjátadóra. Egy évvel később ugyanebben a ruhában köszöntötte az Olaszország egyesítésének 150. évfordulójának megünneplésére összegyűlt vendégeket.

8. Keira Knightley

2013-ban egy térdig érő, Chanel tüllruhát választott esküvői ruhának. Azonban ezután sem szeretett volna búcsút venni a ruhától, ezért később egy gyermekek megsegítésére rendezett jótékonysági eseményen is ezt viselte. Ezúttal azonban a ruha átlátszó ujjakat is kapott, így a színésznő teljesen másként nézett ki benne.

9. Kirsten Dunst

A Christian Lacroix által tervezett, fehér csipkeruhában először a Vanity Fair partiján jelent meg 2004-ben. 13 évvel később a színésznő ismételten ezt a kis ruhát vette fel Párizsban, a The Garden of Kalahari új kollekciójának bemutatójára.

10. Anna Wintour

Arra aztán végképp nem számítottunk, hogy a Vogue főszerkesztőjét kétszer láthatjuk ugyanabban a ruhában, hiszen ő a divatvilág egyik legbefolyásosabb alakja. A Lanvin által tervezett virágos ruhát Wintour először egy francia pezsgőgyártó által szervezett eseményen vette fel. Egy hónappal később ugyanebben láthattuk a párizsi divathéten.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét