10 híres szülő, akinek a gyerekei betartják a szabályokat

0
2554

Könnyű azt feltételezni, hogy a híres szülők gyerekei az engedékenység és a szabadság világában élnek. De néhány híres családban a szülői kontroll és nevelés elsődleges prioritású. Kiváló édesanyák és édesapák próbálják megtanítani a gyerekeiket a fegyelemre és a tiszteletre, pont úgy, mint bármelyik másik családban. Néha a szabályok és a korlátok ezekben a családokban elég szigorúak.

Összegyűjtöttünk 10 olyan sztárszülőt, akit nem lehet engedékenységgel vádolni.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Ők ketten nagyon igyekeznek, hogy helyesen neveljék két gyermeküket. 2017-ben úgy döntöttek, hogy nem kapnak karácsonyi ajándékokat, hogy megtanítsák nekik, hogy értékeljék azt, amijük van, és hogy az ünnepnek örüljenek, ne a tárgyaknak. A színészek a közeli hozzátartozóikat is megkérték, hogy tartózkodjanak az ajándékozástól, ezzel támogatva az új tradíciót.

Madonna

A botrányhősnőről kiderült, hogy szemérmes édesanya. 6 gyermeke számára hosszú a betartandó szabályok listája. Például Madonna eltiltotta a legidősebb lányát, Lourdest a randizástól 18 éves koráig. Sőt mi több, a TV, a gyorskaja és a magazinok teljesen száműzve vannak a házból, és a földön hagyott ruhák azonnal a szemetesbe kerülnek.

Cate Blanchett

A kétszeres Oscar-díjas színésznő, aki 4 gyermek édesanyja, bevallotta, hogy ő a “rossz zsaru”. Abban hisz, hogy sokkal fontosabb, hogy jó anya legyen, mint az, hogy a gyerekei barátja legyen. Cate és a férje, Andrew Upton úgy gondolják, hogyha megpróbálod elérni, hogy a gyerekeid kedveljenek, akkor veszélyes vizekre eveztél.

Victoria és David Beckham

A futballista és a híres énekesnő együtt azonnal a családi értékek bástyájává váltak. 4 gyerekük a brit nevelés mintaképei: soha nem keverednek bajba, mindig használják a “Kérem” és a “Köszönöm” szavakat, és jó a modoruk.

Denzel és Pauletta Washington

Az Oscar-díjas színész az egyik legszigorúbb sztárszülőnek tűnik. Feleségével 4 felnőtt gyermekük van, és mostanáig egyikük sem keveredett még egy apró botrányba se, amiből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy jó munkát végeztek. Nemcsak egy listányi szigorú szabályt kellett betartaniuk a gyerekeknek, de a szülőkkel is mindig rendkívül nagy tisztelettel kellett beszélniük.

Jessica Alba

A hírességek gyerekeinek is kell sarokba állniuk. Amikor kicsik voltak és vitatkoztak vagy elcsentek egymástól dolgokat, Jessica lányai számára a büntetés a sarokba állás volt. Csak néhány percig tarthatott, de egy gyerek számára az, hogy 2 percig hozzáérintse az orrát a falhoz, egy örökkévalóságnak tűnik.

Gwyneth Paltrow

Az Oscar-díjas színésznő nemcsak betartja a szigorú diétát, de azt is kikényszeríti, hogy a családja szigorú, alacsony szénhidráttartalmú, gluténmentes étrendet folytasson. Beismeri, hogy néha találkoznak azzal a bizonyos éhségérzettel, ami a szénhidrát kerülésével jár, és hogy a gyerekei gyakran panaszkodnak emiatt. Vajon milyen lehet a gyerekkor tészta, pizza, chips és torta nélkül?

Jennifer Lopez

Van egy szigorú szabály az énekesnő családjában: a szórakozást ki kell érdemelni. Hogy tévézhessenek és játszhassanak a különböző kütyükön, az ikreknek jól kell viselkedniük és jól kell tanulniuk a hét folyamán.

Megan Fox

Úgy tűnik, hogy a tévétől való eltiltás nagyon népszerű Hollywoodban. De a Transformers sztárja még tovább ment: a családban a TV, a tablet, a videójátékok és az Internet meg van tiltva a gyerekeknek. Csak néha szabad nekik filmeket vagy meséket nézni.

Julia Roberts

Egy listányi szabály van, amit a színésznő 3 gyermekének be kell tartania. És az egyik legszigorúbb a gyorskajától és a cukortól való eltiltás. A jégkrémek és a sütik csak kivételes alkalmakkor vannak megengedve.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét