10 figyelmeztető jel a férfi mondanivalójában

0
4631

Az első randik sokban hasonlítanak az állásinterjúkhoz. Próbálsz minél többet megtudni a másikról, hogy eldönthesd, valóban szeretnél-e vele kapcsolatot a jövőben. Ha jól figyelsz és az apró részletekre is koncentrálsz, nem kell faggatóznod. Csak figyeld meg, mely témák a legfontosabbak a férfi számára. Ebből megtudhatod, hogy valóban ő lehet-e a hozzád illő társ.

Most olyan figyelmeztető jelek következnek, amik arra utalnak, hogy nem a megfelelő ember ül veled szemben.

1. Az exe

A régi kapcsolatok mindig sarkalatos pontok. Ha a randi a korábbi kapcsolat mély elemzésébe fordul át a férfi részéről, az figyelmeztető jel. Úgy látszik, megragadt a múltban. Biztosan végig akarod hallgatni, hogyan panaszkodik az exéről, és te akarsz az a személy lenni, akinek a vállán kisírja magát?

2. Anyagias nők

“Minden nőnek csak az a célja, hogy elcsábítson egy gazdag férfit, és használja a hitelkártyáját.” Ha folyamatosan ezt ismételgeti, akkor biztosan nem ő a neked való. Talán csak a saját kapzsiságára keres igazolást, és lehet, hogy azt várja el tőled, hogy állandóan bizonyítsd, téged nem a pénz motivál.

3. Az anyja

Ha valaki szereti az anyukáját, az nagyszerű dolog, de ezt nem kell megállás nélkül hangoztatni, főleg nem egy első randin. Ne hagyd figyelmen kívül, ha túl sokszor kerül szóba az anyukája. Ilyen esetekben ugyanis egy önálló család létrehozása nem biztos, hogy sikerülhet az illetővel. Nagyobb esélye van, hogy az anyósod szava lesz mindig a legfontosabb.

4. Nemi szerepek

Ez a női/férfi sztereotípiákról szól. Természetesen lehet, hogy a jövőben te is kizárólag háziasszony szeretnél lenni, és akkor nem kell emiatt aggódnod. De ha egyenlőségre vágysz a kapcsolatban, kerüld az ilyen konzervatív felfogású férfit.

5. Muszkli mutogató

Nagyon férfias akar lenni, és meg akarja mutatni, hogy ő milyen erős? Mesél arról, hogyan vitte padlóra a “rosszfiúkat” egyetlen ütéssel? Akkor lehet, hogy nem biztonságos mellette maradnod. Nem feltétlenül lesz agresszív veled, de a viselkedése sok problémát okozhat.

6. Gyerekek

Az ilyen férfi nagyon szeret beszélni az unokaöccseiről, unokahúgairól, keresztgyerekeiről, a szomszéd gyerekekről. Rögtön meg is osztja veled, hogy ő is nagy családot szeretne. Lehet, hogy csak cukinak akar tűnni azzal, hogy a “minden nő akar gyereket” sztereotípiát lovagolja meg. Vagy elmondja neked az igazat, és ez nem is olyan lesújtó, ha te is anyává szeretnél válni. De ha ez a jövőkép téged nem tesz boldoggá, jobb, ha olyan férfit keresel, aki hozzád hasonlóan képzeli a jövőjét.

7. Szépség

Könyörtelenül összpontosít a kinézeted előnyeire és hátrányaira. Jobb, ha elkerülöd azt a férfit, aki megállás nélkül az igazi szépségről, a tökéletes alakról, a hosszú lábakról beszél. Ő megpróbál átformálni téged. Az ilyen ideálkeresővel jobb, ha minden kapcsolatot megszakítasz.

8. Barátok

Szinte minden sztorija a barátaihoz kapcsolódik, és kiérzed a szavaiból, hogy kicsit meg is veti azokat, akik nem tartoznak ehhez a társasághoz. Szívesebben fogja az időt a barátaival tölteni, mint veled.

Az ilyen emberrel nagyon nehéz kapcsolatban élni, hiszen minden tervében szerepelni fognak a barátai. Talán jobb, ha ettől megkíméled az idegeidet.

9. Ellenség az egész világ

Az illető magyarázatot és kifogást talál minden hibájára és kudarcára, mindenért képes másokat okolni. Azért késik a randiról, mert a taxi nem érkezett meg időben. Azért nem kap fizetési bónuszt a munkahelyén, mert a főnöke a velejéig romlott. És természetesen a csinos kolléganője nem a munkájával érdemelte ki a fizetésemelést…

“Az ő hibájuk!” – Ha ez a mottója, az illető aligha lesz képes egészséges kapcsolatot felépíteni.

10. Te

Ha megfelelően használják, a bókoktól jól érzed magad és kivirulsz. De a túl sok bók már kétségeket ébreszt az emberben. Ha az első randi tele van édes szavakkal, arra érdemes felfigyelned. Talán nem te vagy az egyetlen nő, akinek ilyeneket mondott. Próbáld nem összetéveszteni az őszinteséget a felszedős dumával.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét