10 férfiak által viselt darab, ami megőrjíti a nőket

0

Gyerekkorunkban megtanítottak minket arra, hogy ne ítéljünk meg egy könyvet a borítója alapján, de az első benyomás valakiről általában a megjelenésén alapul. Bár sokan úgy gondolják, hogy a nőket bókokkal lehet levenni a lábukról, ha egy férfinak jó az ízlése, az mindig jól jön. Néha ez nem annyira a ruhákat jelenti, hanem inkább a részleteket, kiegészítőket. Szeretnéd tudni, hogy sok nő mit tekint vonzónak a férfiakban és mi az, ami soha nem kerüli el a figyelmüket?

Kiderítettük és leírtuk a férfiak stílusának legtöbb olyan részletét, amelyektől elolvadnak a nők.

10. Szemüveg

Ebben az esetben sok múlik a nő preferenciáin, asszociációin, hiedelmein. Például, ha a szemüveget unalmas, folyton számítógépező kockákhoz kapcsolta, ez a kiegészítő taszíthatja. De ha egyszer eldöntötte, hogy főleg karizmatikus, okos és elszánt emberek viselik, nagyon valószínű, hogy ezt a kiegészítőt igen szemrevalónak fogja tekinteni.

Az ok, amiért ezt a pontot beleírtuk a cikkünkbe az, hogy a statisztikák és a kutatások szerint sok nő így gondolkodik. Azt gondolják, hogy a szemüvegek (és a napszemüvegek is) vonzóbbá és álmodozóbbá teszik a férfit. Ezért valószínű, hogy megéri viselni ezt az egyszerű kiegészítőt. Tarts észben, hogy a szemüveg vagy jóképűvé vagy taszítóvá tehet, és ez csak azon múlik, hogy milyen típusút választasz. Tehát bizonyosodj meg róla, hogy olyan szemüveget választasz, amely leginkább illik az arcod formájához.

9. Tökéletes öltöny

A modern világban a férfiak főleg üzleti meetingekre, hivatalos összejövetelekre vesznek fel öltönyt. Azonban igen alábecsülik a hosszan tartó benyomás erejét, amelyet az öltöny gyakorol a nőkre. Viselhetnének öltönyt a randikon, mert egy elegáns, méretre szabott öltöny sokat hozzátesz a nemiséghez. Bármely nő szívesen lát egy elegánsan felöltözött férfit, és szereti azt hinni, hogy miatta öltözött ki.

A pszichológusok úgy vélik, hogy a V-alakú testet a jó egészség és a magas tesztoszteronszint jelének tekintik. Ezért ajánlott előnyben részesíteni az öltönyt, amely tökéletesen illik a testre. Ha így teszel, hangsúlyozod az előnyeidet, és férfiasabbnak nézel ki a széles vállaknak és az erős karoknak köszönhetően.

8. Kasmír pulóver

Amikor ruhát választanak, a férfiak és a nők gyakran nincsenek tudatában annak a hatásnak, amelyet a szövet gyakorol más emberekre. A kiváló minőségű kasmír egy drága és ritka anyag. Ez egy vékony, puha és meleg gyapjú szövet, amely könnyeddé és kellemes tapintásúvá teszi a ruhákat.

Tanulmányok bebizonyították, hogy amikor van választási lehetőség, a nők valószínűleg olyan ruhákat választanának, amelyek ebből az anyagból készültek, szemben a gyapjú vagy selyem darabokkal. Ez nem meglepő. A kasmír pulóver kevésbé szigorúvá, gyengédebbé és lágyabbá varázsolja a férfi megjelenését. Ezen kívül a kasmír pulóver kellemes érintésű, pszichológiailag pozitívabb hangulatot közvetít, és a kényelem érzetét hozza a másik személy számára.

7. Rózsaszín ing vagy póló

Gyakran a rózsaszínt nőiesnek tekintik. De néhány férfi valóban tud rózsaszín pólót viselni, és sok figyelmet kap az érdeklődő nőktől. A rózsaszín viselésével a férfiak az önbizalmukat és a közvélemény felé tanúsított félelem nélküli hozzáállásukat bizonyítják. Példa erre az olasz férfi, aki élénk rózsaszín darabokat visel visszafogottabb tónusú öltönnyel. Francia tudósok azt találták, hogy azok, akik viselnek rózsaszínt, pozitívabbnak és boldogabbnak néznek ki. Bár férfiak esetében jobb ragaszkodni a közepes árnyalathoz vagy a fakó rózsaszín színekhez.

Egy apró, mégis jól észrevehető részlet, amelyet minden nő azonnal észrevesz, az a feltűrt ingujjak. Emiatt az egész megjelenés kevésbé formálisnak és gondtalannak tűnik. De ne összevissza tűrd fel az inged ujját, hogy elkerüld a hanyag megjelenést. Bizonyosodj meg róla, hogy annyira igényes a megjelenésed, mint a férfinak a fenti képen.

6. Bőrkabát

Egy kiváló minőségű bőrkabát klasszikusnak tekintett, mégis vakmerő darab egy férfi szekrényében. A valódi bőrből készült ruhák drágának tűnnek, új szintre emelik az adott személy stílusát, és magabiztossá teszik a férfit.

A puha, valódi bőr a stílusoddal való kísérletezési lehetőségek széles körét nyitja meg. A tervezők különböző stílusokat hoznak létre ezzel a ruhadarabbal. Ha a bőrkabátok között válogatsz, létrehozhatsz vele egy klassz “rossz fiú” megjelenést, vagy választhatod azt is, hogy az éppen aktuális divatot követed. A bőrkabátok fő előnye az, hogy mindig jól néznek ki, bármi történjék.

5. Elegáns óra

Az elektronikus kommunikáció korszakában hozzászoktunk ahhoz, hogy az okostelefon mutatja az időt. Eközben teljesen elfeledkeztünk arról, hogy egy egyszerű csuklófordítás sokkal elegánsabb módja annak, hogy megtudjuk, hogy mennyi az idő. Az óra az egyetlen kiegészítő, amit valamennyi férfinak viselnie kellene minden egyes nap. Még egy kis gyűjteményt is készíthetsz, és kombinálhatod a különböző órákat az egyes ruhadarabokkal az eseménytől és a stílustól függően, hogy teljessé tedd a megjelenésedet.

Ez valóban számít: ahogy már korábban is említettük, a nők figyelnek a részletekre, és egy jó óra a te egyedi jellemződ. A nap végén az emberek összekapcsolják az órádat veled. Még egy elektronikus aktivitásmérő óra is jobb, mint a semmi. Amit el kell kerülnöd, az a gyémánt és az arany. A nők azt vallják, hogy minél elegánsabb és egyszerűbb a férfi órája, annál jobb.

4. Sportruházat

Ahogy sok férfi szereti, ha a nők jóga nadrágot viselnek, a nők is le vannak nyűgözve, ha a férfiak sportruhában sétálnak. Az első benyomás abban az egyszerű tényben rejlik, hogy a férfiak és a nők is imádják a fitt embereket. A sportos emberek gyakran magabiztosak, nyitottak, és kellemes velük beszélgetni.

A legjobb az a sportruházat, amelyben igazán kényelmesen érzed magad fizikailag és mentálisan is. A nők szempontjából van néhány dolog, amelyre figyelni kell. A szabály egészen egyszerű: ne legyen se túl sok, se túl kevés.

3. Szűk farmer

A farmerek éppen olyan hosszan tartóak, mint a bőrkabátok. Minden férfinak (függetlenül a korától vagy a testalkatától) szüksége van egy tökéletes farmerra a szekrényében. Nos, nem könnyű megtalálni a legjobban álló farmert, de egyértelműen megéri az erőfeszítést.

Nők észrevételeire és válaszaira alapozva a következő következtetést tehetjük: a klasszikus modellek halhatatlanok. Ne részesítsd előnyben a túlságosan karcsúsított vagy a buggyos farmereket a klasszikus modellekkel szemben. Ne kísérletezz még a színsémákkal vagy az eltúlzott formatervezéssel sem. Egy fekete vagy egy kék farmer lenne a megfelelő választás.

2. Kabát

Manapság viselhetsz és vásárolhatsz bármilyen típusú férfi kabátot különböző hosszúsággal, különböző anyagból, és így tovább. Mindenki számára van tökéletes modell. A megfelelően kiválasztott kabát mindig ízléses és megkapó, és minden férfit impozánssá tesz.

Ha kétségeid vannak egy kabáttal kapcsolatban, válaszd a klasszikus vagy hétköznapi darabot, lehetőleg visszafogott tónusban. Ezeknek a modelleknek van egy nagyon fontos, előnyös sajátosságuk: variálhatóak. Mindkét lehetőséget könnyedén lehet kombinálni öltönnyel, farmerral vagy egy pár sneakerrel.

1. Cipő

Azt mondják, hogy a szem a lélek tükre. Ha ez igaz, akkor a cipő a stílus tükre. Napjainkban sok férfi és nő preferálja a sportcipők viselését. Higgy nekünk, nincs stílusosabb és magával ragadóbb, mint egy pár klasszikus cipő egy öltönnyel vagy egy pár hétköznapi cipő egy farmerrel és egy szép pólóval kombinálva.

A cipőd állapotára alapozva a nők összegyűjthetnek néhány tényt a jellemedről. Silány minőségű cipők olcsóvá teszik a férfi megjelenését, és arra utalnak, hogy nincs elég pénze. A kopott vagy koszos cipő azt jelenti, hogy nem törődsz a megjelenéseddel és a ruháiddal. A stílusos cipők jó ízlésre utalnak, meghatározzák a státuszodat és az önbecsülésedet. A nők szintén figyelnek arra, hogy megfelelő típusú cipőt viseljenek a különböző alkalmakkor. A stílusos, kiváló minőségű cipők azok, amelyekbe érdemes befektetni.

Mire figyelsz, amikor először találkozol valakivel? Számít a megjelenés? Oszd meg a véleményedet velünk egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét