10 dolog, amit a nők elvárnak a férfiaktól

0

Van egy kérdés, amire a világon minden férfi szeretné megtalálni a választ: Mi kell a nőnek? A közhiedelemmel ellentétben viszonylag egyszerű megválaszolni ezt az örök kérdést.

Feltesszük az i-re a pontot, és eláruljuk, mi az a 10 dolog, amit várunk a férfiaktól.

10. Spontaneitás

Nem arról van szó, hogy minden hétvégén másik országban köss ki, és nincs szükség minden este szerenádra sem az ablak alatt. Az apró dolgokban mutass spontaneitást. Séta közben kérd fel táncolni, vagy írj neki meglepetés üzenetet. A nők imádják az ilyesmit.

9. Kitartás

Mikor egy nő nemet mond, nem biztos, hogy úgy is gondolja. De az sem biztos, hogy a nem igent vagy talánt jelent. A nők szavai néha nem is jelentenek semmit. És nem azért, mert nem tudják, hogy mi akarnak. Épp ellenkezőleg. Pontosan tudják, hogy olyan férfit akarnak, aki kitartó és bizonyítja, hogy az egyetlen lehetséges válasz az igen.

8. Ösztönzés

Ahogyan minden nő készen áll arra, hogy a legnagyobb rajongója és legfőbb támasza legyen a párjának, úgy ezt fordítva is elvárja. Bármit is tesz, fontos, hogy őszinte érdeklődést mutass az élete iránt. Arról álmodik, hogy színésznő lesz? Vagy saját vállalkozásba kezdene? Lefutná a maratont? Az ereje megsokszorozódik, ha azt mondod neki: “Hiszek benned.”

7. Figyelmesség

Ha azt hiszed, a nők csak drága ékszerekre és világkörüli útra vágynak, gyorsan tégy rendet a fejedben! Egy apró, de annál figyelmesebb ajándék az, ami igazán meghat egy nőt. Csak figyelj arra, amit mond. Előbb vagy utóbb kiderül, hogy mit szeret, miről álmodozik, innentől kezdve pedig tudod, mit kell tenned.

6. Jó humorérzék

Lehet, hogy egyszer egy szellemes ember azzal viccelt, hogy a nők a komoly férfiakat szeretik. És volt, aki elhitte. De a tudósok kiderítették, hogy a nevetés az egyik leghatásosabb természetes afrodiziákum. Viccelj minél többször, de ne lépj át határokat, és ne élcelődj olyasmivel kapcsolatban, amiből nem szabad tréfát űzni, például a nő kinézetéből vagy a rokonaiból.

5. Törődés és gondoskodás

Ne telepedj rá, ne hívd fel naponta 100-szor, és ne küldj neki milliónyi e-mailt se. Elég néhány egyszerű és őszinte kérdés ahhoz, hogy tudja, érdeklődsz iránta és fontos neked. Ne felejtsd el megkérdezni, milyen volt a napja, mire gondol, mit szeretne. A nőknek akkora szükségük van az ilyen kérdésekre, mint az oxigénre.

4. Pozitivitás

A pszichológusok szerint egy pár két tagja olyan, mint két edény, ami össze van kötve. Ha az egyiket megtöltjük pozitivitással, hamarosan a másik is ezzel fog megtelni. A jó hangulat az egyik legnagyobb ajándék, amit a férfi a nőnek adhat. Mosolyogj gyakrabban, oszd meg vele a jó érzéseket, az örömöket, és ennek meglesz a hatása.

3. Támogatás

Mindenkinek vannak nehéz napjai, amikor legszívesebben feladna mindent és egész nap csak sírna. A tudósok szerint a nők jóval érzékenyebbek, gyakrabban tapasztalnak szomorúságot, melankóliát vagy depressziót, mint a férfiak. Ilyenkor szükségük van valakire, akinek a vállán kisírhatják magukat és aki megígérik nekik, hogy minden rendben lesz.

2. Őszinteség

Ez annyira magától értetődő, hogy nem is kell magyarázni. Egy nőnek nagyon nagy szüksége van arra, hogy a férfi őszinte legyen. Ha aznap este nem vele, hanem a barátoddal szeretnél lenni, mondd meg neki. Ne keress kifogásokat vagy buta magyarázatokat. Minden nő képes a hazugságokból összerakni az igazságot. Ezért mindig mondj igazat!

1. Tisztelet

Ha még mindig úgy gondolod, hogy a nők a gyengébbik nem, akkor semmit nem tudsz róluk. Elképesztő kreativitás lakozik bennük, és hihetetlen mértékben tudnak ösztönözni másokat. Az ötleteiket pedig képesek is megvalósítani. Boldoggá tudják tenni a férfiakat. Tisztában vannak a saját értékeikkel, és ugyanezt várják el tőled is. Ne felejtsd el gyakran tudatni a pároddal, hogy milyen nagyra tartod és milyen sokat jelent neked. Ezzel boldoggá tudod tenni.

De a legfontosabb…

Nem az számít, hogy hogy nézel ki vagy hogy milyen autód van. A legfontosabb az, hogy a nő hogyan érzi magát melletted.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét