10 divattrükk, ami segít Sharon Stone-nak, hogy 64 évesen is stílusikon legyen

0

A gyönyörű szőke nő, akit Az emlékmás és a Casino című filmekből ismerhetünk, 64 éves. A legikonikusabb filmje az Elemi ösztön volt. Mindenki emlékszik a kihallgatási jelenetre és a fehér ruhájára. Azóta nemcsak a filmszerepeiről, de elegáns stílusáról is ismertté vált.

Megmutatjuk, minek köszönhetően tud évtizedek óta divatikonként tündökölni. Néhány trükköt te is elleshetsz tőle.

Rövid frizurája lett a védjegye.

A színésznő egész életében kísérletezett a frizurájával, de a hajszínén szinte sosem változtatott. Régen hosszabb haja volt, aztán rövidebbre váltott, és ez a védjegyévé vált. Legendássá vált a pixie stílusú frizurája.

A vörös szőnyegre is felveszi a tömegmárkák ruháit.

Az 1998-as Oscar-díj-átadóra Sharon Stone egy Vera Wang szoknyát és egy tömegmárkától származó fehér inget vett fel. De nem ez volt a legelső alkalom, hogy a színésznő nem tervezői darabban jelent meg nyilvános eseményen. 1996-ban az Oscar-díj-átadón egy egyszerű garbóban pózolt a kamerák előtt. Bár nem így tervezte.

Az történt, hogy a kézbesítő a teherautójával áthajtott a dobozon, amiben a tervezői ruhadarab volt, a ruha elejére pedig így egy keréknyom került. Tehát a ceremónia előtti estén Sharon Stone-nak és az Elemi ösztön jelmeztervezőjének a színésznő saját gardróbjában kellett ruha után keresgélnie. Így jött létre az ikonikus garbós outfit.

Már korábban, 1993-ban is akadt gondja a vörös szőnyegen való megjelenéssel. Az eset azután történt, hogy az Elemi ösztön átütő sikert aratott. A színésznőnek részt kellett volna vennie az Oscar-díj-átadón, de nem volt pénze, hogy megfelelő ruhát vegyen. Színész kollégája, Michael Douglas 14 millió dolláros gázsit kapott a filmért, miközben Sharon szinte semennyit.

Gyakran visel fehéret.

Az Elemi ösztön című filmben látható leghíresebb jelenetének köszönhetően Stone rájött, hogy a fehér szín mennyire jól áll neki.

A filmben fehér ruhát viselt, amit meg is tartott. Azóta azonban nem vette fel. A ruha egy zsákban van, de tönkrement rajta a cipzár, ezért úgy le van zárva, mint egy időkapszula.

Szereti a napszemüvegeket.

Gyakran látni napszemüvegben a vörös szőnyegen is. Az Elvis című film premierjén is egy pilótaszemüveggel egészítette ki az outfitjét. Azért választotta, mert Elvisről köztudott, hogy imádta ezt a szemüvegfazont.

Kedveli a nadrágkosztümöket.

A színésznő sokszor visel nadrágkosztümöt, akár a vörös szőnyegen, akár bevásárlás közben. Ez a ruhadarab is szinte a védjegyévé vált. Különböző színűek és fazonúak a nadrágkosztümjei, de mindegyikben remekül mutat.

Nemrégiben rózsaszín nadrágkosztümben jelent meg, amiben nagyon fiatalosan nézett ki.

Nem fél az állatmintáktól sem.

Az állatmintákról nagyon megoszlanak a vélemények. Egyesek imádják, mások soha nem viselnék. Stone azonban kitűnően bizonyítja, hogy bármely életkorban lehet jól kinézni egy állatmintás ruhában.

64 évesen is lazán viseli őket, fekete zakóval vagy kabáttal kombinálja, amit gyakran csak a vállára terít. Ez is egy jó kis divattrükk.

Kesztyűt visel kiegészítőként.

Egy másik trükkje a kesztyű, amiből színeset is szívesen visel.

Nézd meg, mennyire jól mutat a fehér ruhájához ez a zöld kesztyű!

Védjegye lett az egyik gesztusa is.

Ha valaki V betűt mutat az ujjaival, az a győzelmet jelenti. Ezt sokszor láthatjuk Sharon Stone-nál. Olyannyira, hogy igazi védjeggyé vált ez az esetében.

Szeret kísérletezni a divattal.

Sharon Stone azért is tudott divatikonná válni, mert sosem félt kísérletezni az öltözködését illetően. A Képeslapok a szakadékból című film premierjén például egy mom jeanst viselt. Egyszer pedig a vörös szőnyegen bőrdzsekiben sétált végig.

Nemrégiben egy kék-fehér, átalakítható ruhában vonult a vörös szőnyegen.

A színésznő szerint az öregedésben nincs semmi szégyellnivaló.

Sharon Stone élő példája annak, hogy a szépségnek nincs életkora. Ő továbbra is ragyog, és nem rejtegeti az idő múlásának jeleit. Hiszi, hogy érett nővé válni menő dolog, és intelligencia is kell hozzá. Ezt a fantasztikus kinézetével is bizonyítja.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét