Sokat elárul a kapcsolatotokról, hogy hogyan fogjátok egymás kezét

0

Ha voltál már valaha szerelmes, tudod, hogy mennyire jó érzés kéz a kézben sétálni. Talán észre sem vetted, de ez az apró mozdulat nagyon sokat elárulhat a kapcsolatról és arról, hogy az éppen milyen fázisban van.

Bemutatjuk ennek a különböző módjait, és felfedjük a valódi jelentésüket is. Rátok melyik jellemző?

1. Lefelé néző tenyér

Ha így fogjátok egymás kezét, az azt jelenti, hogy az érzelmeken alapszik a kapcsolatotok, nem a szenvedélyen. Akinek a tenyere lefelé néz, az a dominánsabb, a kezdeményezőbb és a határozottabb.

2. Összekulcsolt ujjak

A szenvedélyt és az erős kötődést szimbolizálják a két ember között. Ha a ti esetetekben is ez a tipikus, mindkettőtök számára fontos, hogy szorosan fogjátok egymás kezét. Ha túl lazák az ujjak, az nem jó jel.

3. Egyujjas kézfogás

Azt mutatja, hogy mindkettőtök számára a függetlenség a legfontosabb, éppen ezért tiszteletben tartjátok egymás személyes terét. Azt is jelezheti, hogy az egyikőtök olyan szakaszon megy át, hogy jobbnak látja, ha csak barátság lenne köztetek.

4. Kézfogás és a kar fogása

Ha az egyik kezeddel a párod kezét, a másikkal pedig a karját fogod, az arra utal, hogy nagyon komoly a dolog köztetek. Sajnos ez nem mindig pozitív jel, azt is mutathatja, hogy kezdesz az egészségesnél jobban rajongani érte.

5. Karok összefonása

Ez általában akkor jellemző, amikor egy pár nyilvános eseményen jelenik meg. Ha viszont nap mint nap így fogjátok egymást, akkor az, aki a másikba karol, védelmet keres, de lehet, hogy bizonytalan a kapcsolatban.

6. Az ujjak fogása és a kéz enyhe húzása

Azt jelzi, hogy a felek nem ugyanott tartanak a kapcsolatban. Aki fogja a másik kezét, az próbálja gyorsabb döntésre késztetni a partnerét. Lehet annak is a jele, hogy egyikőtöknek elege van a kapcsolatotokban uralkodó megszokásból.

7. Kézfogás nélkül

Ha a párod nem akarja megfogni a kezed, az lehet annak a jele, hogy nincs annyira beléd habarodva. De az egyedüllét iránti vágyat vagy a félénkséget is jelezheti. Ne hozz elhamarkodott döntést, figyelj más jeleket is! Valószínűleg nincs miért aggódnod.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét