Modellek megosztottak 11 szépségápolási trükköt, aminek segítségével hibátlanul néznek ki minden helyzetben

0
5557

Minden modellnek van saját trükkje, aminek köszönhetően tökéletes a megjelenése. Úgy döntöttünk, hogy utánajárunk a titkaiknak, amik lehetővé teszik, hogy a kifutón és a mindennapi életben is tündököljenek. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz olyat köztük, amivel ki tudod egészíteni a szépségápolási rutinodat.

A következőkből megtudhatod, hogy milyen titkos life hackek járulnak hozzá a hivatásos modellek kifogástalan külsejéhez.

1. Nincs toka

A keresett modellek csak akkor teszik le a telefont, és hagyják abba az üzenetváltásokat az ügynökükkel, ha néhány órát aludniuk kell. Érdekes módon a modellek kissé más szögben fordítják a fejüket és a testüket a telefon felé, mint a legtöbb ember. Általában vagy a kezükkel támasztják az állukat, vagy felfelé tartják, hogy az arcuk ne veszítsen a tónusosságából, és ne jelenjenek meg a ráncok.

Ez a trükk abban is segít, hogy eltakarják a tokát. Az a legfontosabb, hogy ne helyezd az egész álladat a tenyeredre, hanem húzz egy láthatatlan vonalat, aminél lejjebb nem engedheted a fejedet.

2. Nincs nyoma az alapozónak a ruhán

Az asszisztensük gyakran terít egy kendőt az arcukra, ha ideje átöltözni. Ezt azért csinálják, hogy nehogy sminkfoltosak legyenek a drága, tervezői ruhadarabok. Sajnos nem mindenkinek vannak segítői, akik asszisztálnak öltözködés közben, de minden nőnek, aki valaha öltözött már úgy fel, hogy a sminkje már kész volt, van saját trükkje arra, hogy hogyan kerülje el ezeket az apró baleseteket.

Egyébként Dél-Koreában és Japánban sok boltban alkalmazzák ezt a trükköt. Kendőt adnak a vásárlóknak, hogy megakadályozzák a foltok megjelenését a ruhákon.

3. Bársonyos és ragyogó bőr

A Victoria’s Secret modellek úgy érik el, hogy a bőrök ragyogjon, hogy a testápolójukba csillámló púdert kevernek. Nem szükséges, hogy ilyen termék után keresgélj a boltokban. A hatás elérhető úgy is, ha keversz egy kis highlightert vagy csillogó szemhéjpúdert a hagyományos testápolóba. Azonban ha nem akarsz úgy csillogni, mint egy igazi gyémánt, bizonyosodj meg róla, hogy a benne lévő csillámló részecskék nem túl nagyok.

4. Arctisztítás

A modellek munka közben gyakran viselnek sok sminket, amit a nap végén legkésőbb le kell mosniuk. Különböző módszereket alkalmaznak az arcuk megtisztítására. A szappan alapú lemosók nemcsak a sminket távolítják el, hanem a bőr védőrétegét is. Gyengédebb mód, ha sminklemosót, tisztító kendőt vagy hidrofil olajat használsz.

Sok modell gyakran használ szénsavas ásványvizet tonik helyett. Hatása azonban nem sokban különbözik a kozmetikai termékek hatásától.

5. Borotválás

Egy Victoria’s Secret modell, Josephine Skriver egy szokatlan life hacket osztott meg egy interjúban. Elmondta, hogy ő hetente kétszer leborotválja az arcát egy hagyományos borotvával. Szerinte ennek a procedúrának köszönhetően a bőre ragyog, az alapozó egyenletesen oszlik el az arcán, és emiatt szinte láthatatlan.

A borotválás népszerű Japánban, és nemrég sok Instagram blogger a világ minden tájáról kezdte el leborotválni a pehelyszőrt az arcáról. Azonban vannak olyan vélemények is, melyek szerint így az arcszőrzet erősebb és láthatóbb lesz. Konzultálj a kozmetikusoddal, mielőtt ennek nekifognál otthon.

6. Selymesen sima lábak

A selymesen sima lábak egy olyan módszernek köszönhetőek, amit számos modell előszeretettel használ. Először használj bőrradírt a lábadon, aztán borotváld le. A tökéletes eredményért radírozd le a lábad még egyszer.

Ezután úgy fog lecsúszni a selyem sál a tökéletesen sima lábadon, ahogy a reklámokban. Ráadásul kétszer annyi ideig fog tartani. Csak ne felejts el hidratálni.

7. Univerzális fehérnemű

A modellek gyakran több különböző ruhát mutatnak be egy fotózás során, és nincs mindig idejük arra, hogy cserélgessék a fehérneműjüket. Egy olyan darab, aminek a színe a lehető legközelebb van a bőröd színéhez, remek lesz minden outfithez. Ugyanez a szabály vonatkozik a köröm színére – a nude mindenhez passzol.

8. Láthatatlan smink

A modelleknek nem szabad sminket viselni a castingon, hogy a tervezők objektíven értékelhessék a külsejüket. Azonban sokan különböző trükkökkel azért felfrissítik a megjelenésüket.

Hogy elrejtsd a bőrhibákat, használhatsz olyan alapozót, aminek a színe tökéletesen passzol a bőröd színéhez. A rúzst az ujjaid segítségével vidd fel. Az árnyalata legyen egy picit sötétebb, mint az ajkaid természetes színe. Ez használható pirosítóként is.

A modellek szájfényt használnak a kulcscsontjukon highlighter helyett, mert az felszívódik, nem hagy nyomot, és az egészséges ragyogás látszatát kelti.

9. Természetes hullámok

A tengerparti hullámok hatását nem olyan könnyű elérni. A Victoria’s Secret stylistja talált egy egyszerű módszert az ilyen frizura elkészítésére, így most bárki elkészítheti otthon. Használj egy hajsütővasat vagy egy hajvasalót a fürtök formázásához. Aztán fújj hajlakkot az ujjaidra, és így fésüld át a hajad.

10. Száraz masszázs

Miranda Kerr egy természetes sörtéjű, száraz kefével dörzsöli át az egész testét. Sokan kedvelik ezt a módszert. Tökéletes módja az elhalt hámsejtek eltávolításának, és stimulálja a vér- és nyirokkeringést. A napi szintű száraz masszázs segít visszafogni a narancsbőr megjelenését.

11. Nincsenek rúzsfoltok

Ha a ragyogó mosolyról az észrevehető rúzsfoltok terelik el a figyelmet, az az egyik legnagyobb sminkes malőr. A helyzet még rosszabb, ha egy csomó kamera előtt állsz egy ilyen helyzetben. Egy kis vazelint kell felvinni a fogakra, mielőtt kirúzsoznád magad, mert ez megakadályozza, hogy a rúzs a fogakon maradjon.

Próbáltad már valaha a fentieket? Oszd meg a tapasztalataidat!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét