Hogyan válassz tökéletes cipőt bármilyen ruhához

0

A bőség zavara miatt nem könnyű összeállítani egy tökéletes outfitet. Annak ellenére, hogy ma már gyakorlatilag bármit viselhetsz, amit csak szeretnél, néhány egyszerű szabályt érdemes figyelembe venned, hogy a stílusod kifogástalan legyen, és – ami talán még fontosabb – magabiztosnak is érezd magad a ruháidban.

A következő tippek segítenek, hogy minden alkalomra tökéletesen öltözhess fel.

1. Fehér nadrág

A fehér egy univerzális alapszín, ami mindenhez megy. De fehér nadrágot se alkalmi, se hétköznapi viselet esetében ne párosíts fekete cipővel, mert nagyon kínos lesz tőle az outfited.

2. Szürke nadrág

Bármilyen színű cipővel kombinálhatod. Nagyon kényelmes megoldás, ha nem tudod, mihez vehetnéd fel a kedvenc cipődet. A szürke hálás szín, mindenképpen stílusos leszel benne.

3. Fekete nadrág

A fekete mindenhez megy. Ugyanakkor nem minden megy a feketéhez. Fekete ruhát fehér cipővel ne vegyél fel. Ugyanez érvényes a barna árnyalataira is. Sosem lesznek összhangban, mert a fekete egy jóval elegánsabb szín, míg a barna hétköznapibb. Ha izgalmasabbá akarod tenni az öltözékedet, válassz világosabb színeket.

4. Bézs/testszínű nadrág

Világos vagy élénk színű cipőt viselj hozzá. De feketét ne, mert túl éles lesz a kontraszt, és nem jó értelemben.

5. Világosbarna nadrág

A fekete cipő (akárcsak a szürke) szóba sem jöhet ebben az esetben. De kísérletezhetsz, és megpróbálhatod a burgundi vagy a zöld cipőket hozzá. A megfelelő árnyalattal nagyon stílusos lesz az összeállítás.

6. Sötétbarna nadrág

Talán ehhez a legnehezebb cipőt választani. Ami biztosan nem működik vele, az a fekete és a szürke, de ne próbálkozz a vörös és a lila árnyalataival se. A sötétkék és a zöld lehet hozzáillő, ezekkel a szetted szokatlan és üde lesz.

7. Kék nadrág

Minden kék árnyalat, legyen az sötét, világos vagy élénk, működik mindennel. Használd ki bátran a sok lehetőséget.

8. Zöld, olíva, khaki

Az egyetlen cipő, ami tönkreteheti ezt a szettet, a zöld színű. A többivel kísérletezhetsz kedvedre.

9. Burgundi és árnyalatai

A burgundi nadrág sok más színhez passzol, kivéve a lilát és a sötétbarnát. Próbálhatsz hozzá zöld és kék cipőt, hogy feldobd az outfitet. Ha inkább klasszikus megjelenést szeretnél, válassz a szürke árnyalataiból.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét