Henry Cavillt kirúgták a Supermanből, alig pár héttel azután, hogy bejelentette nagy visszatérését a szerephez

0

Mindannyiunkat érzékenyen érint, ha nem kívánatos fordulatokkal kell szembenéznünk a karrierünkben, és a hollywoodi sztárok sem kivételek ezalól. Henry Cavillt, aki majdnem egy évtizedig alakította Supermant a mozivásznon, decemberben informálták, hogy más fogja játszani az ikonikus szerepet.

Bár ez a döntés még magát a színészt is meglepte, a reakciója csodálatra méltó volt, és emiatt még jobban szeretjük őt.

Cavill a közelmúltban tett egy szomorú bejelentést.

A 39 éves színész, aki először 2013-ban alakította Supermant, bejelentette a 23,6 millió követőjének az Instagramon, hogy többé nem ő fogja játszani az imádott szuperhőst.

Cavill azt írta a közösségi médiában: “Ez szomorú hír, emberek. Végül nem fogok visszatérni Supermanként – mondta, majd hozzátette – ez nem a legkönnyebb, de ilyen az élet.”

A bejelentés sokként hatott.

A bejelentés még lesújtóbb volt a sztár rajongóinak úgy, hogy a színész kevesebb mint 2 hónappal azelőtt osztotta meg egy Instagram-videóban, hogy visszatér Superman szerepében a következő filmben.

Abban a videóban Cavill azt mondta, “Szeretném hivatalossá tenni, hogy visszatérek Supermanként.” A rajongóinak is megköszönte, hogy mindig ott voltak neki: “Köszönöm a támogatásotokat, és köszönöm a türelmeteket. Megígérem, hogy jutalmat nyer.”

Nem ok nélkül hozták ezt a döntést.

A döntést a 39 éves színész lecseréléséről James Gunn és Peter Safran hozta, a DC két új vezetője.

Gunn azzal magyarázta a döntését Cavill mellőzéséről, hogy “A történetünk Superman életének korábbi részére fog összpontosulni, tehát a karaktert nem Henry Cavill fogja játszani.” Fontosnak tartotta kiemelni, hogy a kapcsolatuk a színésszel nem romlott meg, és nyitottak arra, hogy ismét együtt dolgozzanak vele más projekteken. A DC új főnöke megjegyezte: “Nagy rajongók vagyunk, és már számos lehetőséget megvitattunk arra vonatkozóan, hogy hogyan dolgozhatnánk együtt a jövőben.”

Superman mindig velünk marad…

Figyelembe véve azt, hogy Cavill majdnem egy évtizedig alakította a szuperhőst, nyugodtan kijelenthetjük, hogy kötődik az ikonikus karakterhez, és sajnálja, hogy a háta mögött hagyja. Mindazonáltal a színész biztosított mindenkit arról, hogy nincsenek benne rossz érzések a hirtelen döntéssel kapcsolatban, és mindig a szívén fogja viselni a szuperhős érdekeit.

Cavill megosztotta: “Superman még mindig itt van. Minden, amiért kiállt, még mindig létezik, és a példa, amit állított, még mindig jelen van.” Később hozzátette: “Az, hogy én viselem a köpenyt, már elmúlt, de az, amit Superman képviselt, sosem lesz a múlté. Szuper utazás volt veletek, előre és felfelé!”

Mit gondolsz, ki kerül Cavill helyére a következő Supermanként? Neked is kellett már hasonló hirtelen fordulattal szembenézned a karrieredben?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét