Egy nő stílustalan ruhákat alakít át a családjának, és az eredmény annyira bámulatos, hogy legszívesebben az összeset megrendelnénk

0

Néhány évvel ezelőtt Sarah Tyau érdeklődését felkeltette a varrás és a ruhaátalakítás. Először csak pénzt szeretett volna spórolni azzal, hogy nem kell új ruhákat vennie, mert éppen akkor született meg az első lánya. Később Sarah rájött, hogy nem kell drága holmikat vennie, hogy stílusos legyen. Tökéletesítette a készségeit, de a technikája még mindig igen egyszerű: levág valamit, hozzátesz valami mást. Sarah-nak három gyermeke és az Instagram oldalán közel 250 ezer követője van.

Most bemutatjuk Sarah életfilozófiáját és néhány nagyszerű darabot a munkái közül.

Sarah először saját magának és a lányának alakított át régi ruhákat. A család divatjamúlt öltözékeit használta, valamint turkálókból vásárolt, mert az olcsó. Minden darab jelentős átalakításon esik át.

A hobbija az életfilozófiájává vált. Sarah mottója: “Légy csinos, érezd jól magad, tégy jót.” Ellenzi a túlzott fogyasztást, és azt tanítja az embereknek, hogy ne pazarolják a pénzüket. Azt tervezi, hogy a jövőben saját ruhákat tervez, és a teljes bevételt árva gyerekeknek adományozza. Az ötlete érdekes és rendkívül nagylelkű. Úgy gondolja, hogy amikor valaki szép és kényelmes ruhát visel, akkor boldog és van energiája segíteni másoknak.

Sarah-nak remek stílusa és élénk képzelőereje van. Ezek a tulajdonságok segítenek neki az innovatív darabok kigondolásában és elkészítésében. Varrt már overált egy túlméretes szoknyából, aranyos kislány ruhát férfi ingből.

Sarah soha nem tanult erre specializálódott iskolában. Elismeri, hogy sok dolgot újra és újra megcsinál, hogy kijavítsa a saját hibáit. Oktató videókat oszt meg a Youtube csatornáján és a Facebookon, melyekben bemutatja az adott darab átalakításának minden fázisát, és nagyon egyszerűen elmagyaráz mindent.

Sarah a bizonyíték rá, hogy a bámulatos és változatos ruhatár olyan dolog, amit bárki létrehozhat és birtokolhat. És ha te is úgy csinálod, mint Sarah, az összes ruhád egyedi lesz.

Ő itt Sarah a férjével és a gyerekeivel. A legnagyobb 10, a középső 9, a legkisebb pedig 5 éves.

Sarah úgy gondolja, hogy a saját magunk által elkészített ruhák segítenek elkerülni azt a problémát, hogy a teli gardrób ellenére úgy érezzük, nincs mit felvennünk.

Te mit kezdesz a régi ruháiddal? Mondd el nekünk egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét