Az ölelés 9 fajtája, ami megmutatja, milyen is a kapcsolatod

0

Szavakkal nem minden férfinak megy az érzelmei kifejezése. Szerencsére a testbeszéd tud ezen segíteni.

Kíváncsi vagy, mit tud elárulni az ölelés a kapcsolatodról? Akkor most figyelj!

1. Ölelés hátulról

Azt mutatja, hogy kész megvédeni téged minden nehézségtől, és nem fél a felelősségtől sem. Egy igazi lovag, aki mellett tényleg biztonságban érezheted magad.

2. Ölelés derékon

Ha szavakkal még nem is fejezte ki az érzelmeit irántad, ez az ölelés magáért beszél. Fegyvertelenül áll előtted, és a lehető legtöbb időt szeretné együtt tölteni veled. Légy óvatos: az ilyen férfiaknál gyakran nemcsak a szerelembeesés, de a kiábrándulás is igen gyorsan megy.

3. Ölelés a hát lapogatásával

Ez a fajta ölelés sokkal inkább a baráti kapcsolatokra, mintsem a szerelmesekre jellemző. Ha egyelőre barátok vagytok, ne nagyon reménykedj abban, hogy ez szerelembe fordul. De a barátod támogat és meghallgat. Ha viszont párkapcsolatban élsz és mindig csak ilyen ölelést kapsz, azon érdemes elgondolkodnod. Feltehetően nem szerelemből van veled a párod.

4. Ölelés egymás szemébe nézéssel

Ha az ölelés elképesztően gyengéd és az illető közben egyenesen a szemedbe néz, ez az igaz szerelem és a köztetek lévő mély kötődés szimbóluma. Nagyra tart téged és fontos vagy neki. Az ilyen kapcsolatoknak van jövője, valószínűleg boldog jövője.

5. Távolságtartó átkarolás

Szó szerint van köztetek távolság, az ölelés kapkodónak és inkább udvariasnak tűnik. Lehet, hogy nem igazán törődtök egymással és csak a látszatot próbáljátok őrizni. De miért? Ha az illető kellemetlen számodra, rázd meg a kezét vagy üdvözöld egy biccentéssel. Persze, vannak kivételek, például ha családi vacsorára mész, az utált nagybácsit akkor is meg kell ölelned, de az már egy másik történet.

6. Hosszú ölelés

Ez feltehetően mindenkinek ismerős: akkor van rá szükség, mikor valakit biztosítani akarunk az együttérzésünkről, támogatásunkról. Nem kellenek hozzá szavak. Ha így ölel meg, kész melletted állni jóban és rosszban, ez pedig nagyon fontos.

7. Egykezes ölelés

Mikor egyik kezével átöleli a válladat, azzal a szárnyai alá vesz és próbál megóvni minden bajtól. Ha barátok vagytok, akkor azt jelenti, felajánlja a támogatását és a segítségét. De ha egy lány ölel át így egy fiút (főleg búcsúzáskor), az azt mutatja, hogy inkább csak barátként tekint rá, nincs esélye köztük romantikus kapcsolatnak.

8. Szemtelen ölelés

Ha így ölel át, az illető nagyon szenvedélyes, és nincs türelme kivárni, míg a kapcsolat egy következő szintre ér. Ezzel azt is kifejezésre juttatja, hogy te már az övé vagy, csakis az övé. Ha a kapcsolatotok még csak most kezdődött és máris elkalandoznak a kezei, aligha vannak komoly érzelmei irántad. Csak játszani akar veled. De ha már jóideje együtt vagytok, akkor semmi rossz nincs az ilyesfajta huncutkodásban. Éppen ellenkezőleg: azt mutatja, hogy a szikra még mindig megvan köztetek.

9. Erős ölelés

Ha egy férfi erősen ölel és közben finoman simogatja a hátadat, igazán szerencsés vagy: jól bánik veled, dédelget. Az ilyen férfi nagyon őszinte és romantikus, boldog és erős családról álmodik. Nagyon jó férj is lesz belőle, érdemes komolyabban gondolkodnod róla!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét