Az igazi férfi 12 tulajdonsága, amitől a nők elvesztik az eszüket

0

A női logikát szinte képtelenség megérteni. Nem csoda, hogy annyira nehéz rájönni, hogy mitől lesz tökéletes egy férfi, és mivel tudja levenni a nőket a lábukról.

A következő tulajdonságok minden nőt elvarázsolnak. Ha a férfi ezeknek legalább a felével rendelkezik, garantáltan sikere lesz az ellenkező nemnél.

12. Férfias

A férfiasság olyan tulajdonságok kombinációja, mint a bátorság, a nagylelkűség, a merészség és a nemeslelkűség. Egy okos nő ezeknek nem bír ellenállni.

11. Jó a humorérzéke

Egy jó viccel meg lehet törni a jeget. Ha jó a humorérzéke, akkor szerencséje van, mert a legtöbb nő ebből a magas intelligenciára következtet. De ha valaki túl sokat viccelődik, azzal nem kelt jó benyomást. Az ilyen férfi csak egy bohóc a nő szemében, akit nem fog komolyan venni.

10. Gondoskodó és figyelmes

Mindenki szereti a figyelmet és a gondoskodást. A nők értékelik ezeket a jellemvonásokat, hiszen úgy gondolják, egy ilyen férfiból jó apa válik majd.

9. Eltökélt és energikus

Egyesek szerint kizárólag a férfiaknak szabadna döntéseket hozni, hogy a párnak a legjobb legyen. Sok nő nem szeret felelősséget vállalni, így döntést hozni sem. Ők különösképpen nem kedvelik a lusta férfiakat. Ha egy férfi totális nőmágnessé akar válni, ambiciózusnak és elszántnak kell lennie.

8. Nagylelkű

Ez nemcsak a pénzről szól, hiszen például a figyelmességgel is lehet nagylelkűséget gyakorolni. Ki lehet mutatni azzal, hogy valakinek örömet szerzünk. Lehetsz nagylelkű úgy is, hogy érezteted a szeretetedet, és kifejezed a pozitív érzéseidet.

7. Romantikus

A romantikus férfinak nincs nő, aki ellen tudna állni. Egy ilyen férfi mellett a nő mindig szeretve érzi magát, és a kapcsolatukban az érzelmeik mindvégig fontos szerepet játszanak.

6. Egyedi

“Nem olyan, mint a többi. Ő az Igazi!” A nők gyakran gondolják a párjukat egészen egyedinek. Könnyebb olyasvalakivel szerelembe esni, aki különleges.

5. Megbízható

Nincs garancia arra, hogy egy friss kapcsolat majd örökké tart. De könnyebb azt hinni, ha az embernek megbízható párja van.

4. Megértő

Vannak napok, mikor csak arra van szükséged, hogy valaki megértsen, anélkül, hogy részletesen magyaráznál neki a gondolataidról és az érzéseidről. Ezt könnyebb, ha már évek óta együtt éltek. De előfordulhat az is, hogy olyasvalakivel találkozol, akivel úgy érzed, hogy ezer éve ismeritek egymást. Nagyon jó együtt lenni egy ilyen emberrel.

3. Jó a modora

Napjainkban ez a tulajdonság nagyon felértékelődött, ugyanis egyre kevesebb az úriember. Ha egy férfi ismeri és követi az illemszabályokat, nagy előnyre tehet szert a többiekkel szemben.

2. Nem idegenkedik a ház körüli teendőktől

Minden férfinak előnyére válik, ha képes ellátni a ház körüli teendőket. Sok nőnek jól jön a segítség, ha valamit meg kell javítani. Nagyra fogják értékelni az ilyen férfiakat.

1. Intelligens

Nem az a lényeg, hogy hány pontot ér el a férfi az IQ-teszten. Ha bölcs és józan gondolkodású, és mindig átgondolja a döntéseit, valószínűleg jó családapa válik belőle. A nők szeretnek bízni a férfiakban, és nyugalmat találni mellettük.

BÓNUSZ

A brit nők szerint az ideális férfi 180 centiméter magas. A nők általában jobban szeretnek randevúzni olyan férfiakkal, akik 10 centiméterrel magasabbak náluk, mert ebben az esetben tudnak magassarkút is viselni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét