A mérgező emberek 6 típusa, akiket minden áron el kell kerülni randizás során

0

A boldog párkapcsolat több száz apró dolgon múlik. Az egyik – nem is olyan apró – a hűség. Mindenki egyetértene azzal, hogy fontos, hogy bízni tudjunk a partnerünkben. Azonban vannak olyan emberek, akik nem tudnak úgy élni, hogy ne csalnák meg a párjukat. Számukra ez csak idő kérdése.

Olyan típusú embereket írunk le a következőkben, akikkel nem érdemes komoly kapcsolatot felépíteni. Az egész csupán időpocsékolás.

6. Az önimádó

Az önimádó soha nem elégszik meg egyetlen ember szerelmével. Az ilyen típusú ember mindenki csodálatát akarja. Ők így bizonyítanak maguknak. Az önimádók folyamatosan keresik a tökéletes partnert. Őszintén azt gondolják, hogy a jelenlegi kapcsolatuk nem elég jó ahhoz, hogy folytassák, és ezért önmagukon kívül mindenkit okolnak.

5. A túlságosan romantikus

A csábítás és az új kapcsolat kialakítása nagyon fontos a romantikus személynek. Az ilyen emberek imádják az új benyomásokat, és ki nem állhatják a rutinná váló dolgokat – egyszerűen elkezdenek unatkozni. Hogy elkerüljék ezt, a túlságosan romantikus emberek a szórakozás új formáját keresik, hogy az elhozza nekik a boldogságot. Utálják a határokat és a korlátozásokat, a szabadságot értékelik a leginkább.

4. Az önbizalomhiányban szenvedő

Mindenki számára van olyan terület az életben, ahol nem érzi magát olyan magabiztosnak. Azonban ha valaki nem tudja, hogy hogyan élje a saját életét, és folyamatosan szüksége van mások jóváhagyására, az egy komoly jel. Amikor az ilyen emberek felfedezik az elidegenedés leghalványabb nyomát, azonnal új kapcsolat után kezdenek nézni, ahol minden más lesz. Ezek a dolgok csak az önérvényesítést szolgálják.

3. A túl önző

Az önző emberek annyira el vannak merülve a saját magukról alkotott gondolataikban, hogy nem fogadják el a tényt, hogy a szívükhöz leginkább közel állók is szenvedhetnek. Úgy hiszik, hogy a morális normák rájuk egyszerűen nem vonatkoznak. Mindig megbocsátanak maguknak azokért a dolgokért, amiket másokban ki nem állhatnak.

2. A szenvedő

A szenvedő mindig játssza a mártírt. Bármilyen kis dolog elszomoríthatja. Az ilyen emberek mindig olyan társat keresnek, aki megnyugtatja őket. Amikor a partnerük nem tudja megadni nekik, amit szeretnének, a szenvedők mennek, és keresnek valaki mást.

1. A kritikus

Az ilyen típusú ember szintén nem eléggé magabiztos. Azok, akik szeretnek kritizálni másokat a kis dolgokért is, és tanácsokat osztogatnak (gyakran kéretlenül), csak az önérvényesítés eszközeként használják ezt. Szükségtelen mondani, hogy nem félnek bántani a körülöttük lévőket, és nem képesek egészséges kapcsolatot felépíteni.

Te már találkoztál ilyen emberekkel? Mesélj a tapasztalataidról!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét