8 dolog, amit életed szerelme szeretné, ha tudnál

0
1330

Eláruljuk, melyek azok a dolgok, amivel életed szerelme szeretné, ha tisztában lennél.

1. Mindig a szívében vagy.

A szó, hogy “szeretlek”, nem tudja kifejezni a legmélyebb érzéseket. Bár jó hallani, az érzelmek, a vágyakozás, a szenvedély messze túlmutat rajta.

Kifejezni az érzéseket nem könnyű és nem is lehet pontosan, hiszen gyakran zavarosak, változnak, túlcsordulnak.

Sokfélék lehetnek – negatívak és pozitívak is –, de egy valami mindig ott lesz a párod szívében: az irántad érzett szerelem. Emiatt van melletted örömben és bánatban, egészségben, betegségben, jó és rossz időkben.

És igen, a párod szeretné, hogy ezt tudd, akkor is, ha éppen veszekedtek vagy haragszotok egymásra. A veszekedések csak azért vannak, mert törődtök egymással. Ha ez nem így lenne, nem is veszekednétek.

2. Ő akar az első helyen állni.

Az életben sorra jönnek a feladatok, sokszor egyszerre annyi, hogy betemetnek minket. Időt kell szakítanod a szüleidre, a gyerekeidre, a munkádra, a barátaidra és saját magadra. Emellett azonban kellő törődést és figyelmet kell fordítanod a párodra is.

Ő nem szeretne beleolvadni a napi rutinodba. Szeretné, hogy ezt észrevedd. Maximálisan megérti, hogy elfoglalt vagy, ettől függetlenül ő szeretne az életedben a legfontosabb lenni, akkor is, ha ezt sosem mondja ki.

3. Számára te vagy az első.

Te vagy az első, aki eszébe jut, mikor segítségre van szüksége, az első, akit boldoggá akar tenni, akivel meg akarja ünnepelni a sikereit, akihez siet haza, akivel meg akarja osztani az életét. Te vagy az ő jobbik fele.

Ennek pedig az az oka, hogy számára fantasztikus vagy. Hogy szeret, az azt jelenti, hogy szereti, ahogyan kinézel, és mindent szeret, amit csinálsz. Mindenkinek vannak hibái, de a párod szemében a hibáiddal együtt is tökéletes vagy. Ezért szeret, és ezért vagy számára te az első. Elnyerted a szívét.

4. Tőled érzi magát teljesnek.

Te hoztál az életébe több örömet, izgalmat, boldogságot, és mindenekfelett miattad érzi magát teljesnek. Ketten egy csapatot alkottok, és egyikőtök sem tudna egyedül olyan erős és sikeres lenni, mint amennyire ketten tudtok.

5. Jobb emberré teszed.

Minden jó kapcsolatban fejlődik a személyiség. Egy szerető pár segít abban, hogy a másik jobb emberré váljon. Ha hiszel a párodban és támogatod őt, attól hihetetlen erőt kap, hogy jobban csinálja a dolgokat. Mindent megtesz azért, hogy előbbre jusson.

6. Szüksége van az elismerésedre.

Te vagy számára az első, emlékszel? Éppen ezért az egész világon a te véleményed a legfontosabb számára. Ha értékeled, amit érted és a kapcsolatotokért tesz, azzal motiválod.

A kritizálásnak mindig romboló hatása van. Tudományosan is bizonyított, hogy a dicsérettel sokkal többre lehet menni.

7. Bízik benned.

Te vagy az első, akitől segítséget kér, hiszen maximálisan megbízik benned. Bízik az ítélőképességedben, a támogatásodban, az elkötelezettségedben, a szerelmedben.

A párod szemében te vagy az a kivételes ember, aki képes jobbá tenni az életet, ezért szeret és ezért van melletted.

8. Tőled jobb az élete.

Minden jobb, ha ketten csináljátok és ketten élitek át. Még a nehezen induló reggelek is. Tőled érzi magát teljesnek, és te segítesz neki jobb emberré válni. Örömet hozol az életébe minden egyes nap szimplán a jelenléteddel, a kedvességeddel, a törődéseddel.

Ezeknek a dolgoknak a többségét a párod valószínűleg sosem fogja kimondani, de tudnod kell, hogy így érez.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét