6 titok, amit a férfiak ritkán mondanak el

0
731

Mit tudunk a férfiakról? Mindig segítenek, ha bajba kerülünk, szeretik a focit, többségüknek nagyon jól áll a szakáll. És ennyi – legalábbis a legtöbb nő szerint.

A következő gondolatokat férfiak osztották meg.

1. Szükségük van olyan pillanatokra, mikor nem csinálnak semmit.

Talán meglepő, de a férfiak nem vágynak minden pillanatban arra, hogy uralják és irányítsák a dolgokat, komoly döntéseket hozzanak, és felelősségteljesek legyenek. A férfiaknak szükségük van egyedül töltött időre, hogy élvezhessék a nyugalmat és a csendet.

2. Nem veszik észre az apróságokat.

A férfiak globálisan gondolkodnak. Ezt fogadd el, és ne próbáld megváltoztatni őket, hogy a részletekre is figyeljenek. Talán követhetnéd is a példájukat, mert a nők meg túlzottan sok figyelmet fordítanak a kis dolgokra, ami adott helyzetben képes teljesen elvenni az örömüket.

3. Az értelmetlen gondolatokkal nagyon jól tudják pihentetni az agyukat.

El tudod képzelni, hogy a férfiak nem minden pillanatban azon agyalnak, miből fogják kifizetni a hitelt, eltartani a családot vagy hogyan fogják megmenteni a világot? Kiderült, hogy elég gyakran gondolkodnak teljesen értelmetlen dolgokon.

4. Nekik is vannak félelmeik.

A férfiak áldozatai a modern társadalom által kreált hős szerepnek. Ez arra kényszeríti őket, hogy minden körülmények között bátran nézzenek szembe a dolgokkal, miközben ugyanúgy félnek az ismeretlentől, mint bárki más. Bizonytalanok a döntéseiket illetően és aggódnak.

5. Minden egyes nőt megnéznek.

A férfiak mindig meg fogják bámulni a nőket, és közben magukban értékelni fogják őket. Az emberiség valójában azért létezik még ma is, mert a férfiak képesek a nőket a külsejük alapján elbírálni, és közülük kiválasztani azt, akiből a legjobb anya lehet a gyermekeik számára. Ilyen a természetük, ezzel nincs mit tenni.

6. Értékelik a támogatást.

A férfiaknak is szükségük van érzelmi támogatásra. A mai felgyorsult és hektikus világban az élet olyan érzelmi stresszel jár, ami a férfiakat és a nőket egyaránt érinti.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét