6 egyértelmű jel, hogy titokban tetszel neki

1

Nem kell megvárnod, hogy az illető kinyilvánítsa az irántad érzett szerelmét. Csak figyeld a viselkedését, és a tudat alatt küldött jelekből kiolvashatod, amit megpróbál titkolni.

Internetezők osztották meg a következő véleményeket arról, hogy a legtöbb embernél milyen jelekből lehet kiolvasni az érzelmeket.

1. Nem tudja kontrollálni a mosolygást és a nevetést.

 • Mikor egy szerelmes ember meglátja azt, akit titkon imád, képtelen abbahagyni a mosolygást. Ha nagyon erősek az érzelmei, közben még a szemöldökét is felhúzza kicsit.
 • Ha társaságban az emberek elkezdenek nevetni valakinek a viccén, a szerelmes ember közben azt a személyt nézi, aki tetszik neki.

2. A szerelmes embernek 2 típusa létezik.

 • Az egyik, aki próbál folyamatosan a szerelme közelében lenni. Azokra a helyekre jár, ahol szíve választottja felbukkanhat, közömbösen próbál viselkedni a közelében, igyekszik mindig hozzáérni, például egy kicsit meglöki, hogy aztán egy öleléssel bocsánatot kérhessen.
 • A másik típusba az az ember tartozik, aki elkerülni próbálja az illetőt, aki tetszik neki. Ha beszélget vele, udvariatlan hangot üt meg, csak nehogy lelepleződjenek az érzései vagy mert azt gondolja, úgysem lenne elég jó a kiszemeltjének. Ha az illető balra megy, akkor ő jobbra.

3. Folyamatosan figyel.

 • A szerelmes ember mindig a kiszemeltjén tartja a szemét. Mindig úgy tűnik számára, hogy van egy olyan fontos részlet, amit korábban még nem vett észre. Ha a szerelem viszonzatlan, akkor sem hagyja abba a megfigyelést, hiszen ez is több a semminél.
 • Ha közben rajtakapják, azonnal úgy tesz, mintha nagyon el lenne foglalva valamivel vagy mintha éppen beszélgetne valakivel.

4. Szokatlan stílusban beszélget.

A beszélgetésnek 2 fajtáját különböztethetjük meg ilyen eseteben:

 • Az egyiknél az illető hirtelen megváltoztatja a szokásos beszédstílusát, és filozofikusra vagy költőire vált. Könnyedén beszél a legbonyolultabb tudományos témákról még akkor is, ha korábban nem is gondolt rájuk. Ha szerencséd van, akkor nem tudóssá, hanem humoristává változik.
 • A másiknál az értelmes emberből hirtelen bárgyú birka lesz, akinek mintha nem is lenne szókincse. Ha te is ilyen típus vagy, próbáld a minimumra szorítani a mások lenyűgözésére irányuló próbálkozásokat.

5. Sokat beszél másoknak a kiszemeltjéről.

 • A szerelmes ember szívesen beszél másokkal a kiszemeltjéről vagy alakítja úgy a beszélgetést, hogy az illető szóba kerüljön. Még a kollégákkal folytatott, komoly beszélgetést is felfüggeszti, és csatlakozik egy másik beszélgetéshez, ha ott fél füllel meghallja a szerelme nevét.
 • Egy érdekesség: Az illető akár nagyon-nagyon negatívan is beszélhet másoknak a szíve választottjáról. Ezzel azt akarja igazolni, hogy ő aztán nem szerelmes. Olyasmiket mond róla, hogy “Kissé fura…” vagy “Teljesen idióta.”
 • A reménytelenül szerelmes a beszélgetésekben kihangsúlyozza a kettejükben életében fellelhető közös pontokat, például: “Úgy tűnik, csak Peti és én láttuk ezt a filmet.”

6. Hirtelen megváltozik az érdeklődése.

 • A szerelmes ember hirtelen olyan dolgok iránt kezd érdeklődni, melyek a kiszemeltjét érdeklik. Elkezd valamilyen sportot űzni vagy szépirodalmi műveket olvasni, holott korábban ezek egyáltalán nem foglalkoztatták.

Nem szabad kifelejteni azt sem, hogy folyamatosan nézegeti a választottja közösségi oldalait, és tudat alatt gyűlöletet érez az ő összes ellenkező nemű ismerőse iránt. Hát ez a szerelem!

BÓNUSZ: A testbeszéd.

Ha egy férfi egy nővel sétál, és a derekára teszi a kezét, tudatni akarja, hogy mindig vigyáz rá és törődik vele. Biztos, hogy fülig szerelmes!

Utóirat: A szabály alól természetesen mindig van kivétel. Előfordulhat, hogy bármennyire is próbálod leleplezni, sosem fogja felfedni az igazi érzéseit.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét