5 dolog a nőkben, amit a férfiak IMÁDNAK

0

A női vonzerő már sok cikknek, filmnek és tréningnek volt témája, de még mindig töretlenül ellenáll mindenféle meghatározásnak. Nem olyasmi, amit mérni vagy felcímkézni kellene. Egyszerűen csak érezni és átélni kell.

A következő 5 dologra nőként érdemes odafigyelni, mert a férfiak nagyra értékelik őket.

Mikor a vonzerő természetessé válik a nő számára.

Egy elbűvölő nő mindig irányítani tudja, hogy hogyan néz ki. Ez nem azt jelenti, hogy állandóan magadra kell erőltetned, hogy mosolyogj. Csupán arról van szó, hogy akkor is maradj bájos és ragyogó, mikor egyedül vagy. Tartsd észben, hogy ez nemcsak annyit tesz, hogy jól nézel ki, ha társaságban vagy, hanem azt is jelenti, hogy élvezed a saját társaságodat.

Mikor szereti önmagát.

Bármit is csinál, soha nem sodorja magát a teljes kimerültség szélére.

Nincs értelme halálra dolgoznod magad a munkahelyi siker érdekében, vagy hogy a szeretteidet boldoggá tedd, ez az út nem vezet sehová. Másrészről pedig, ha nyugodt vagy, sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy kiteljesedsz otthon és a munkádban. Mindig töltsd fel a belső “elemeket”, hogy elbűvölő lehess és fényt hozz mások életébe.

Mikor a lelki jóllétét helyezi minden elé.

Sosem haragszik a világra, és nem tekinti az élet kevésbé kellemes meglepetéseit személyes sértésnek. Semmi sem nagyobb butaság, mint azt hinni, hogy a sors ellened van. A világon minden ember szembesül olyan dolgokkal, amelyek eltérő mértékben ugyan, de okot adnak az önsajnálatra. Csak rajtunk múlik, hogy áldozatok leszünk-e vagy megőrizzük a nyugalmunkat.

Mikor tudja, hogyan fogadja a bókokat.

Egy stílusos nő mindig a figyelem középpontjába kerül. Tudja, hogy hogyan fogadja a bókokat és a csodáló pillantásokat. Nem zárkózik el a népszerűségtől, de nem is vakítja el. Tudja, hogy mennyit ér. Mikor egy kollégája megdicséri, nem azt adja válaszul, hogy “Ugyan már, ez egy nagyon régi felső!” Egyszerűen magától értetődőnek veszi és megköszöni.

Mikor jól érzi magát a testében.

Ha még mindig azt hiszed, hogy egy gyönyörű nőnek darázsdereka kell hogy legyen, akkor itt az ideje, hogy jót nevess ezen a sztereotípián és elfelejtsd. Számtalan példa van arra, hogy milyen elragadók tudnak lenni a dundi nők, feltéve ha ki tudják emelni az előnyös vonásaikat. Hogy vonzók legyenek, nem kell szűk farmert vagy egy mérettel kisebb ruhát felvenniük. Sokkal inkább az a fontos, hogy a ruháik harmóniában legyenek a testükkel. Akkor szépek, ha nem korlátozzák őket a modern divat követelményei.

Egyetértesz azzal, hogy ezekre tényleg minden nőnek figyelnie kéne? Írd meg egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét