13 divatbaki hírességektől, amit sosem felejtünk el

0
1421

Minden híres ember mögött egy csapatnyi szakember áll, akik megalkotják a megjelenését. Néha ez mégis úgy sikerül, hogy milliókban fogalmazódik meg a kérdés, hogy “Ki adta rá ezt a borzalmas ruhát?” vagy “Vajon haragszik rá a stylist?” Most olyan hírességeket mutatunk, mint Christina Aguilera, Salma Hayek, Amber Heard és mások, akik valamikor felkerültek a divatrendőrség listájára.

A legfurább ruhák következnek, melyekről mindenki szeretné megtudni, vajon miért viselték őket ezek a híres emberek.

Kate Beckinsale

2 divatbaki 1 hét alatt! Az első 2018-ban a TIFF-gálán történt a hosszú ujjú, kis fekete ruhával. A második a GQ Év Férfija díjátadón ezzel a leginkább egy fürdőruhára hasonlító “ruhakölteménnyel”.

Nicole Kidman

Nicole stylistjai nem tudtak választani két teljesen különböző stílus közül: egyik nap Barbie babának öltöztették a színésznőt, a másik nap egy nadrágkosztümöt adtak rá egy fura blúzzal. De a csúnya ruháknak sem sikerült elrejteniük Nicole Kidman tehetségét, meg is nyerte a Golden Globe-ot ebben a fényes rózsaszín ruhában.

Ryan Gosling

Csak egyetlen dologgal lehet megmagyarázni Ryan Gosling 2018-as TIFF-gálán viselt szettjét: biztosan ellopták a bőröndjét! De sármja nem halványul még a legborzasztóbb összeállításokban sem.

Irina Shayk

A modell általában mindenki mást elhalványít szépségével a vörös szőnyegen. Annál nehezebb megmagyarázni, hogy a stylistok miért választották számára ezt a két ruhát, ami minden előnyös adottságát eltakarja.

Julianne Moore

2018-ban kétszer is hibáztak a színésznő stylistjai: olyan alaktalan ruhákat adtak rá, amikben még akarattal sem fedezhető fel Juliannae Moore formás alakjának egyetlen részlete sem.

Salma Hayek

Egy önmagában is tündöklő szépség, akinek semmilyen extra kiegészítőre nincs szüksége a ragyogáshoz. A fotókon látható ruhák miatt viszont rossz ízléssel vádolták meg. A mindennapi életben sokkal jobban szeret hétköznapi ruhákat viselni.

Amber Heard

Mintha valaki szándékosan szeretett volna viccet csinálni belőle. Először is, ezek a ruhák egyáltalán nem passzolnak rá. Másodszor pedig úgy tűnik, a sminkesek is elkövettek mindent annak érdekében, hogy Amber a legrosszabb formájában tűnjön fel. Kimerültnek, fáradtnak látszik, mint aki éppen sírt – hála a szeme alá ragasztott köveknek.

Blake Lively

Sokak példaképe, de még ő is tud rosszul kinézni. Az első képen látható blézer igénytelen, a második pedig túl hivatalos.

Chloë Moretz

Még a legnagyobb rajongói sem tudták dicsérni ezeket a ruhákat rajta. Nemcsak furcsán néz ki bennük, de még öregítik is.

Bella Hadid

Egy igazán magabiztos nőről van szó, de még nála is kellene, hogy létezzenek bizonyos határok. Az első fotón mintha a stylistok elfelejtettek volna szoknyát adni rá, a második pedig mintha a 2000-es évek eleji trend és egy kényszerzubbony kombinációja lenne.

Christina Aguilera

Mindig is szeretett kísérletezni, de a képzelete néha túlzottan magával ragadta. El kell ismerni, még a csupa-toll ruha is kevésbé furcsa, mint a második fotón látható bársony szoknya, túlméretes kabát, fehér póló, fekete melltartó és ‘90-es évekbeli cipő összeállítás.

Robert Pattinson

Sokszor vádolják meg azzal, hogy ápolatlan a megjelenése. De mi van akkor, ha csak a stylistjai imádják a gyűrött anyagokat és az egymáshoz nem illő mintákat használni?

Kanye West és Kim Kardashian

Kanye öltönye nem sokak figyelmét keltette fel, mert helyette mindenki inkább a pár számmal kisebb lábbelijét nézte. A legmeglepőbb az egészben, hogy ez a papucs aztán nagyon népszerű lett, a webshopban az összes darabot eladták belőle.

Párja, Kim Kardashian nagyon különös ruhát választott a hajóra. Egy neon színű Chanel overált. Fel nem fogható, miért nem viselt inkább egy hagyományos fürdőruhát.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét