12 történet, ami bizonyítja, hogy az igaz szerelem igenis létezik

2

Vannak örök szkeptikusok, akik nem hisznek az igaz szerelemben, de mi egyszerűen nem tudunk kételkedni ennek a nagyszerű érzésnek a létezésében.

Főleg ezután a 12 csodálatos történet után.

 • A férjem egy munkahelyi partira ment egyik este. A csapattagok fiatalok és fesztelenek, és sok a gyönyörű nő köztük. Mindig bízok benne, de akkor megcsapott a féltékenység szele. Amikor kicsit becsiccsentve hazajött és lefeküdt, megcsókoltam. Szó szerint behúzott egyet. Álmában még mindig azt hitte, hogy a kollégáival van. Többé már nem vagyok féltékeny, hanem nagyon, nagyon büszke.
 • Az igaz szerelem nálam nem drága ajándékokból és virágokból áll. Az igaz szerelemről nekem az apám jut eszembe, aki segít anyának megfürdeni, megvesz neki mindent, amire szüksége van, és napi szinten megtisztítja a cipőjét. És persze nem felejti el mondani neki, hogy milyen gyönyörű. Azt gondoljátok, hogy egy balek? Nem, egyszerűen csak őszintén szereti a feleségét, akinek súlyos gerincproblémái vannak.
 • Amikor gyerek voltam, sok időt töltöttem a barátommal, Michaellel. Ki szoktunk menni a mezőre, hogy nézzük a csillagokat. Nem volt semmi helytelen vagy durva, csak gyerekek közti barátság. Sokat mesélt nekem a csillagképekről, a Sarkcsillagról. Emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy nem lenne olyan szörnyű, ha mosnom kéne rá. Azt hiszem, már akkor igaz szerelem volt.

 • Egyszer úgy döntöttem, hogy romantikus vacsorát készítek a férjemnek. A munkánk sokszor gátat szabott ennek. Szóval elkészítettem, és hallottam, hogy csengetnek. A férjem volt az, a kezében egy csokor virággal. Azt mondta, hogy csak szerette volna boldoggá tenni a szeretett feleségét.
 • Anya mesélte, hogy apa mindig a buszmegállóban szokott várni rá, amikor hazafelé tartott a munkából. Félt, hogy esetleg valami történik anyával. Óránként egyszer jött busz, és akkor is várt rá, amikor később tudott jönni. Nem számított, ha esett vagy havazott, mindig ott volt. És soha nem panaszkodott.
 • A sztori a következő. A szülinapom előtti estén a pasim 23:50-kor ment el, ahogy szokott, hogy ne késse le a buszt. Aztán éjfélkor kaptam egy üzenetet tőle, amiben boldog szülinapot kívánt. Miközben írtam a választ, hallottam, hogy csengetnek. Ő volt, egy nagy csokor virággal és lufikkal. Nagyon izgult, de még egy verset is felolvasott. Ez a legaranyosabb dolog, amiben valaha részem volt.
 • Még a kapcsolatunk elején voltunk, mikor áthívtam a barátomat magamhoz egy romantikus vacsorára. De aznap megfáztam és belázasodtam. Az állapotom olyan súlyos volt, hogy alig tudtam beszélni. Azt gondoltam, hogy itt a vége a kapcsolatunknak. De meglepett a srác. Elment éjszaka a gyógyszertárba, és megvett minden szükséges dolgot. Aztán csak lefeküdt mellém, hogy gondomat viselje, ha szükségem lenne rá.

 • Megkérdeztem a férjemet, hogy szerinte mi a szerelem. Azt válaszolta: “Amikor majonéz és csoki foltok vannak a nő pólóján, miközben azt mondja, hogy csak zöldséget eszik, mert diétázik, és te hiszel neki, mert szereted azt a nőt.”
 • A nagymamám nem tud járni, a nagypapám viseli gondját. Egész évben virágokat és édességeket visz neki. Nem tehetek róla, csodálom.
 • Mindenkinek vannak aranyos és romantikus történetei. De akarod tudni, hogy én hogyan ismertem meg a barátomat? Egy buliban egyszerűen csak leült mellém, és azt mondta: “Mostantól te vagy az én nőm. Ne merj elhagyni!” Ez a mi szerelmi történetünk kezdete.
 • Egyszer, miután veszekedtünk a barátnőmmel, kimentem a kocsiba, hogy ott alszok. Be voltak kapcsolva a fényszórók, így megláttam őt pizsamában az autó előtt. Párnát és takarót hozott nekem. Együtt töltöttük az éjszakát.
 • Tegnap volt a második házassági évfordulónk. Egy étterembe mentünk vacsorázni, de nem voltam ünnepi hangulatban, és mondtam a férjemnek, hogy ne hozzon virágot. Amikor jött értem, hogy elvigyen az étterembe, megláttam egy papírból készült virágcsokrot az ülésemen. Nekem készítette. Ezek a virágok sokkal értékesebbek nekem, mint bármilyen más ajándék.

Neked van hasonló történeted? Oszd meg, ha van kedved!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

2 hozzászólás

 1. Házasságunk elején nagyon összevesztünk valamin este. Mérgemben fogtam egy kis takarót, és kimentem a garázsba aludni. Nagyon hideg téli éjszaka volt. Azon csodálkoztam, hogy nem fázom. Erre megnézem a radiátort, hát férjem rákapcsolta a fűtést amíg aludtam. Rögtön elszállt a haragom.

 2. “Egy buliban egyszerűen csak leült mellém, és azt mondta: “Mostantól te vagy az én nőm. Ne merj elhagyni!” Ez a mi szerelmi történetünk kezdete.”
  Szép történet. Az enyém kevésbé romantikus, de tanulságos. A barátnőmnek egy bulin egyszer csak ezt mondtam: “De minden úgy lesz, ahogy én akarom!” Ebből rögtön tudta, hogy ez házassági ajánlat, és igent mondott. A negyedik gyerek után árulta csak el, hogy azt az igent nem gondolta komolyan, csak én nem vettem észre. Mindig sikerült meggyőznie, hogy én is pont azt akarjam, mint ő – például a gyerekeket :-O

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét