12 fantasztikus menyasszonyi ruha, amiért bármelyik nő eladná a lelkét

0
823

Kövess a Facebookon!


Az esküvő az egyik legfontosabb nap az ember életében. És természetesen nincs esküvő lélegzetelállító menyasszonyi ruha nélkül. A tervezők valóban pompás ruhákat terveznek, nézd csak meg!

Figyelmeztetünk, ha fejedelmi darabot választasz, készülj fel, hogy nem fogod szuper kényelmesen érezni magad benne. A legelképesztőbb ruhák nem a kényelemről szólnak. Azért készítették őket, hogy szebbé tegyék a világot.

12.

A libanoni tervező, Rami Kadi úgy döntött, hogy mesébe illővé teszi ezt a ruhát különböző állat- és természeti jelenség minták segítségével. Ez a menyasszonyi ruha valóban képviselheti valaki örökségét.

11.

Jacy Kay ruhái terjedelmesek. Nehéznek tűnnek, és valóban azok is. Néhány közülük körülbelül 20 kg.

10.

A pompás divattervező, Tex Saverio biztos abban, hogy a geometriai minták a harmóniáról szólnak. És természetesen a menyasszonyi ruháknak is harmonikusnak kell lenniük.

9.

Valdrin Sahiti egy albán tervező, aki káprázatos menyasszonyi és estélyi ruhákat készít.

8.

Itt egy újabb pazar ruha, amelyet Valdrin Sahiti készített.

7.

Ez a ruha Galia Lahav izraeli tervezőtől a levegőre vagy a lélekre emlékeztet. A tervező első tanára az édesanyja volt, aki varrónőként dolgozott. Ő készítette fel a lányát az izraeli University of the Artsra.

6.

Galia Lahav egy másik ruhája, amely egyszerűen tele van szabadsággal. A tervező kedvenc stílusa a boho vagy “csábító ragyogás”, ahogy a kritikusok hívják.

5.

Úgy tűnik, hogy ezt a hihetetlen Krikor Jabotian ruhát kizárólag Caesar menyasszonyának készítették. Ha tetszenek a tervező remekművei, el kell menned Libanonba, hogy élőben láthasd őket.

4.

Egy másik gyönyörű ruha Krikor Jabotiantől. Egyszerű középkori stílus, de pompás.

3.

Yolan Cris nem szereti az ujjakat, így a márka kizárólag hatalmas gallérokat használ.

2.

Joumana Al Hayek (Dar Sara) remek a Disney hercegnő stílus megidézésében.

1.

Az aszimmetrikus minta Oksana Muha ruháján elég szokatlan, de nem tudjuk levenni róla a szemünket.

Szeretnéd megkaparintani ezeket a ruhákat? Milyen messzire lennél hajlandó elutazni álmaid ruhájáért? Mondd el egy kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

Érdekes volt? Kövess a Facebookon!

Köszönjük szépen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét