12 ékszer, ami túl idejétmúlt, hogy viseljük

0

Csempészhetsz valami érdekeset a megjelenésedbe, vagy hangsúlyozhatod az egyéniséged ékszerrel, de meg kell győződnöd róla, hogy az adott darab még mindig trendi. Hogyan lehet kiszűrni, hogy melyik ékszer idejétmúlt? Ebben a cikkben egy teljes listát találsz ezekről és a szuper helyettesítőjükről.

Követjük az új trendeket, és folyamatosan megnézzük a divatáruházak által bemutatott új kollekciókat.

12. Choker nyaklánc

Néhány évvel ezelőtt a choker nyakláncok, amik a 90-es években voltnak népszerű kiegészítők, visszatértek. A trendi nők bőr, bársony vagy műanyag darabokat viseltek a nyakukon. De ez olyan gyorsan újra ki is ment a divatból, ahogy jött. Aztán 2020-ban ismét visszatért, de kicsit másképp. A nagy márkák, mint a GUCCI, a Chloe, a Sacai, az Alexander McQueen és a Versace drágaköveket és drága fémeket tettek rájuk, és többrétegű variációkat is készítettek.

11. Egyszerű kerek fülbevaló

Az óriásmárkák, mint a Dolce & Gabbana, az Oscar de la Renta, a Missoni és a Brandon Maxwell azt sugallják, hogy küzdd le a félénkségedet, és légy sziporkázóbb. Helyettesítsd a kis elegáns darabokat nagyobbakkal, amik több darabból állnak.

10. Tollak

Évről évre egyre nagyobb slágernek számítottak a tollakkal díszített kiegészítők, de a tervezőknek elegük lett belőlük. Most a Vivienne Westwood, a Christian Dior, a Jacquemus, az Oscar de la Renta és a Prada azt javasolja, hogy felejtsük el őket, és viseljünk helyettük inkább valami olyat, ami sokkal inkább trópusi, például nagy kagylókat.

9. Egy pár fülbevaló

Az Oscar de la Renta, a Valentino, a Tibi, a Pyer Moss és a Marc Jacobs modelljei már néhány éve csak egy fülbevalót viselnek. De csak kevés lány próbálta ezt ki mindennapi viseletként. Az idei jó évnek tűnik, hogy egy kis rendetlenséget csempésszünk a megjelenésünkbe.

8. Gyémánt

Sok nagy márka, mint a Miu Miu, a Khaite, a Tory Burch, a Tommy Hilfiger, a Prabal Gurung, a Burberry és a Christian Dior egyetért abban, hogy viselhetsz egyszerű fülbevalót és többrétegű nyakláncot gyémánt nélkül.

7. Betűk

A nagy betűmedálok már nem trendik, ma már teljesen átvették a helyüket a vadállatok és a rovarok nagy figurái. A Dolce & Gabbana és az Oscar de la Renta bemutatta az új ékszereit azoknak a nőknek, akik nem akarják elrejteni a vad személyiségjegyeket. A Fendi pedig úgy döntött, hogy túl sok a vadállat a kifutón, ezért olyan mintájú kiegészítővel jöttek ki, ami a teknősbéka páncélját idézi.

6. Érmék

Néhány évvel ezelőtt jelent meg a divatban az érmék viselése, de mára már a szeretet legyűrte ezt. Nagy, néha egyenesen hatalmas szíveket lehetett látni szinte mindegyik modell nyakában a Saint Laurent, az Alexander McQueen, a Balenciaga, a Marc Jacob és a Chanel kollekcióiban.

5. Csillagok

A csillagok helyét átvették a gömbök. A Bottega Veneta, a Kenzo, az Oscar de la Renta, a Balenciaga, a Valentino és az Ann Demeulemeester különböző fém, üveg és fa gömbökkel díszített nyakláncokat mutatott be. A tervezőket annyira megihlették a karácsonyi dekorációk, varázsgömbök és a bolygók, hogy biztosan minden nő talál olyan darabot, ami tetszik neki.

4. Nagy medál egy láncon

A nagy divatházak, mint a Zimmermann, a Pyer Moss, az Off-White, az Alexander McQueen és a Vivienne Westwood állítják, hogy ez most nem a vékony láncokon lógó nagy medálok időszaka. A vastag láncok divatosak most.

3. Sok darabból álló karkötő

A tervezők úgy döntöttek, hogy a praktikusság irányába fordulnak, és a sok darabból álló karkötőket kis retikülökkel cserélték fel, és azt javasolják, hogy ezeket használják a nők igazolványok, más iratok vagy akár szemüvegek tartójaként. Ez remek megoldás, mert sosincs elég zsebünk.

2. Egy gyűrű

Ma már nem trendi vékony gyűrűt viselni, amiben apró kövek vannak, és az sem trendi, ha csak egy gyűrű van a kézen. A különböző formájú és színű kövek a gyűrűkben, például amilyeneket a Brandon Maxwell, a Fendi és az Alexander McQueen is piacra dobott, megérdemlik a figyelmedet.

1. Hajpánt

A strasszos hajpántok 2012 trendje volt, de valamiért még most is meg lehet vásárolni ezeket sok üzletben. Ha szeretnéd a külsődet modernebbé és trendibbé tenni, próbálj ki valami olyasmit, amit a Fendi egyik modellje is viselt, egy bőr vagy bársony pántot a fejed hátulján.

Te milyen ékszereket viselsz? Kedveled a klasszikus darabokat?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét