10 tulajdonság, amit a férfi megfigyel, mielőtt megkéri a nő kezét

0
3171

Létezik egy olyan sztereotípia, hogy a férfiak csak a nők szépségét, gyönyörű testét és engedelmességét értékelik. De az a férfi, aki hosszú távú kapcsolatot szeretne, teljesen más értékekre figyel.

Mutatunk 10 képet azokkal a tulajdonságokkal kapcsolatban, amit a férfiak nagyra becsülnek jövőbeli feleségükben. Nézd meg őket, kíváncsiak vagyunk, melyikkel értesz egyet és melyikkel nem.

10. Intelligencia

Ez a tulajdonság az egyik legfontosabb a stabil kapcsolat szempontjából: senki sem akarja rosszul érezni magát a párja butasága miatt. Azok a férfiak, akik azt állítják, hogy a nőknek nem kell intelligensnek lenniük, hazudnak.

9. Humorérzék

Ha érted a viccet, és tudsz humorosat mondani, valószínűleg talpraesett és erős személyiség vagy. Ráadásul mindig jó szórakoztató emberek társaságában lenni.

8. Hűség

Rengeteg időt el lehet tölteni azzal, hogy azon vitázunk, hogy az ember monogám típus vagy nem. De ismerjük be, hogy senki sem akarja, hogy megcsalják. A férfiak olyan nőt akarnak találni, akivel leélhetik az életüket. És az érzelmi sebek soha nem gyógyulnak be teljesen.

7. Magabiztosság

A magabiztosság általában nagyobb szerepet játszik, mint az illető külseje. Ha egy nő úgy érzi, bámulatos, mások is azt fogják gondolni róla.

6. Kedvesség

Senki sem kedveli azokat, akik másoknak rosszat akarnak. De azok, akik mindig jó dolgokat tesznek, belülről ragyognak, és vonzzák az embereket.

5. Empátia

Néhányan úgy gondolják, hogy ez a tulajdonság terhes és zavaró. De ha egy nő képes az együttérzésre, sokkal emberségesebb. A szerelme érezni fogja, hogy mindig támogatja őt.

4. Meghallgatás

A férfiak nem nyílnak meg túl gyakran. De amikor igen, akkor nagyra értékelik azt a nőt, aki meghallgatja őket és tanácsot ad.

3. Függetlenség

Természetesen a férfi mindig meg akarja védeni a kedvesét, és gondját akarja viselni. De a függés és a döntésképtelenség egyszerű kérdések esetén csak a gyerekeknél természetes. És egy férfi sem akar a nő személyes bébiszittere lenni.

2. Egyszerűség

Mindenki torkig van a drámakirálynőkkel. A férfiakat untatja a képmutatás és az affektálás.

1. Egyenesség

Senki sem tud a másik fejében olvasni. Ezért jobb, ha rögtön beszélsz a vágyaidról és arról, amivel kapcsolatban elégedetlen vagy. Ez segít elkerülni a további konfliktusokat és a traumákat.

Mit gondolsz? Tényleg fontosak ezek a tulajdonságok vagy valamit ki lehet húzni közülük? Oszd meg a véleményedet!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét