10 biztos jele, hogy becsapnak

0

A párkapcsolat bonyolult és törékeny dolog. Nem mindig lehet megtartani olyannak, amilyen az elején volt. Mikor az érzések elmúlnak, nem mindenki elég bátor ahhoz, hogy pontot tegyen a dolog végére, inkább hazudozni kezd.

A következő 10 jel hívhatja fel a figyelmedet arra, hogy megtévesztenek.

10. Aggodalmaskodni kezd, ha hozzáérsz a telefonjához.

Sokan nem szeretik, ha mások hozzáérnek a személyes holmijukhoz. De ha véletlenül ránézel a párod telefonjára vagy megfogod, és erre ő igen erősen és negatívan reagál, biztos lehetsz benne, hogy valamit rejteget előtted.

9. Gyakran sokáig bent marad a munkahelyén.

Sok esetben, ha valaki azt mondja, hogy sokáig kell dolgoznia, akkor az igaz is. Előfordul viszont az is, hogy ez nem más, mint egy munkahelyi románc fedősztorija vagy kifogás, hogy az illetőnek ne kelljen a párjával töltenie az időt. Miért? Egy hosszú beszélgetésben lehetne feszegetni ennek az okát. Végül is voltak olyan idők, mikor mindketten siettetek haza a munkából, hogy együtt lehessetek.

8. Ok nélkül féltékeny.

Kis adagokban a féltékenység csodálatos érzés. A kapcsolat első éveiben kifejezetten örömteli, hiszen ebből is tudhatod, hogy tényleg szeretnek. De ha ez később kezdődik, szinte a semmiből lesz egyszer csak féltékeny a párod, lehet, hogy neki van takargatnivalója…

7. Irritálja a figyelmességed és a gondoskodásod.

Sokan hiányolják a párjuk odafigyelését és törődését, mert szeretik ezt az érzést. Ha te figyelsz a párodra és gondoskodsz róla, viszont ez őt idegesíti, inkább hagyd abba, és keresd meg az okát.

6. Az intimitás rég eltűnt.

Az intim együttlétek fontos részei egy harmonikus párkapcsolatnak. Ha az elején meg is van az őrült szenvedély, idővel ez elhalványulhat. Az intimitás teljes hiánya azonban már riasztó jel. Hogy megmentsd a kapcsolatot, beszélj a pároddal. Próbálj rájönni, mi van a szívében és miért hidegült el tőled.

5. Nem beszéltek a közös jövőről.

A párok szeretnek a közös jövőjükről beszélni és terveket szövögetni, főleg a kapcsolat első éveiben. Hol fognak élni, házban vagy lakásban, hova utaznak majd el, kutyájuk legyen-e vagy inkább macskájuk. Ha egyikőtöket már nem foglalkoztatják a jövőbeni közös tervek, annak meg kell keresni az okát.

4. Túl sok ajándékot kapsz tőle ok nélkül.

Ajándékot kapni mindenki szeret. Főleg a nők, hiszen ilyenkor istennőnek érzik magukat. De mi van akkor, ha a párod hirtelen, minden ok nélkül halmoz el ajándékokkal? Először talán izgalmas a dolog, de aztán később elkezdesz gondolkodni, és felmerül benned a kérdés, hogy vajon miért viselkedik így. Talán valamit szégyell?

3. Gyakran változik a hangulata.

Sok nehéz helyzet adódik az életben. A stressz és a feszültség mindannyiunkat utolér, ez elől senki sem menekülhet. De ha a hangulatingadozás túl sokszor fordul elő, és biztosan tudod, hogy nincsenek emögött munkahelyi problémák, jobb, ha megejtesz egy őszinte beszélgetést arról, hogy mégis mi folyik köztetek.

2. Témát vált egy komoly beszélgetés közben.

Nem a legjobb, ha közvetlenül munka után vagy lefekvés előtt találtok alkalmat a komoly eszmecserékre. De ha a párod bizonyos témáknál az alkalmas időpontokban is egyszerűen visszautasítja a beszélgetést, talán csak el akarja kerülni azt. Figyelmeztető jel lehet ez a kapcsolatotok jövőjére nézve.

1. Nem mutat be a szüleinek és a barátainak.

Ha már egy ideje randiztok, de sem a legjobb barátjának, sem a szüleinek nem mutatott még be, az szintén intő jel. Ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat, nem fog hezitálni. Azt mondja, hogy még nem áll erre készen, te pedig folyton kifogásokat keresel a viselkedésére? Talán csak nem mersz szembenézni az igazsággal, hogy nem foglalsz el fontos helyet a szívében.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét