10 ajánlás Kate Middleton és Meghan Markle sylistjaitól, amit érdemes megjegyezni

0

Amikor Harry herceg és Meghan Markle összeházasodtak, egy újabb gyönyörű nővel bővült a királyi család. Meghan nem büszkélkedhet hercegnői címmel, de már így is divatikon, mint maga Kate Middleton.

Megnéztük, hogy melyek voltak Meghan és Kate leglenyűgözőbb szettjei, és szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány fontos jellemzőre a két hölgy stílusában.

Piros

A legtöbb nő fél élénk színt viselni, de Kate nem. A piros a hercegné egyik kedvenc színe, amit a hétköznapokon és alkalmakkor is előszeretettel visel. Meghan szintén kedveli a vörös színt. Érdemes megjegyezni, hogy a két nő különböző árnyalatokat visel – a megfelelően kiválasztott szín stílusossá teszi az összképet.

Különböző stílusú kosztüm

A női kosztümök örök darabok, és Kate státusza megköveteli, hogy megtartsa a klasszikus stílust. Több tucat szoknya- és nadrágkosztümje van. A hercegné a térd fölé érő szoknyákat részesíti előnyben, és sziluettben ehhez illő kabáttal egészíti ki a szettjét. Úgy tűnik, Meghan a nyomdokaiba lépett.

Testhezálló ruha

Ez a stílus klasszikusnak mondható a női ruhák között, és a brit nők különösen figyelnek erre. Egy ilyen univerzális darab elrejti a test apró tökéletlenségeit, kiemeli az alakot, és nőiessé teszi a megjelenést. Kate gyakran választ ilyen ruhákat hivatalos eseményekre, és inkább semleges színek mellett dönt.

Bőrtípushoz illő árnyalatok

Kate Middleton gyakran visel világoskéket, és már mindannyian észrevettük, hogy ez az árnyalat tökéletesen illik hozzá.

Meghan a különböző barnás, elefántcsont és bézs színeket preferálja, és nagyon jól állnak neki.

Egyszínű ruha

Az egyszínű anyag tökéletes a bonyolultabb és az egyszerűbb fazonú ruhákhoz is. Megakadályozza, hogy az összkép masszívnak tűnjön, az eleganciát és a kifinomultságot erősíti.

Szűk nadrág és fehér ing

A fehér ing klasszikus darab hosszú-hosszú ideje. Ha szeretnéd, hogy a külsőd stílusos és egyszerű legyen, a szűk nadrág és a férfias stílusú ing mindig remek választás. Egyszerű kiegészítőkkel feldobhatod az összképet, de ragaszkodj ahhoz, hogy az ing színe fehér vagy kék legyen.

Fehér

A fehér kövérít? Egyáltalán nem! A modern divatban a teljesen fehér szett tökéletesen működik, és nemcsak alkalmakkor, hanem a hétköznapokon is. Hogy egy kicsit feldobd az outfitedet, egészítsd ki egyetlen kontrasztos elemmel.

Elegáns kabát

Az elegáns kabát szintén kiemelkedő és kötelező darab a klasszikus ruhatárban, főleg, ha a ködös Angliában élsz.

Virágminta

A virágmintás, lenge ruha egy újabb olyan darab, amit kedvelnek a királyi család hölgy tagjai. Egyszerű, elegáns és stílusos. Ráadásul a virágminta minden színhez illik.

Nude rúzs

Kate a halvány szájfényt és a nude színű rúzst kedveli, de sokszor egyáltalán nem festi ki a száját. Szereti a szemét kihangsúlyozni a sminkkel. Meghan gyakran ugyanígy tesz, és az élénk színeket semleges, nude tónusokkal helyettesíti. Ez megfelelő napközbeni üzleti találkozókra és hivatalos esti eseményekre is.

BÓNUSZ: Kisebb márkák ruhái a hétköznapokra

Amikor a királyi image-re gondolunk, kizárólag exkluzív, luxus és hihetetlenül drága márkák ruhái jutnak eszünkbe. És ez helytálló is, amikor például egy gálán való megjelenésről van szó, de a mindennapi életben Kate Middleton előszeretettel viseli a hétköznapibb márkák, mint például a Topshop vagy a Zara ruháit.

Az esküvőjük utáni napon egy kék Zara ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, ami 60 dollárba, azaz 18 ezer forintba került. 2016-ban egy indiai nemzeti parkba látogatás során ugyanilyen márkájú nadrágot viselt, ami 50 dollárba, tehát 15 ezer forintba került. A szerénységének köszönhetően nemcsak inspirációt meríthetünk mindannyian a hercegné szettjeiből, de olykor-olykor le is másolhatjuk.

Neked vannak olyan trükkjeid, amelyek segítségével úgy néz ki az outfited, mintha rengeteg pénzbe került volna? Szuper lenne, ha megosztanád.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kapucíner fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét